Primark Beauty pakket | WINACTIE - BLOGVERJAARDAG (AFGELOPEN)

Het is 1 september 2016 en dat betekend dat Life as Chelsey een jaar bestaat! Officieel bestaat mijn blog al zo'n 2 jaar, maar ik begon pas 1 jaar geleden actief te bloggen op Life as Chelsey. In die tussentijd heb ik voor mijn doen al een hoop bereikt met mijn internetstekkie en dat wordt uiteraard gevierd. Ik ga een Primark beauty pakket weggeven aan één van mijn volgers! Wil je weten wat je in het pakketje kan verwachten? Lees dan vooral verder!


De meeste van jullie weten het inmiddels wel: ik werk bij de Primark in Alkmaar. En dat heeft vele voordelen. Zo ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste beauty producten. Daarom heb ik een leuk pakketje samengesteld met een aantal bestsellers. 

1. PS... Micellair water
In een beauty pakket mag uiteraard geen reinigingswater ontbreken om je gezicht mee schoon te maken. Deze van de Primark is er fijn en alleen de fles is al onwijs leuk om te zien.


2. PS... Eyes & Lips
Ideaal voor waterproof mascara's en liquid lipsticks!


3. PS... Strobing highlighing cream
Strobing is tegenwoordig helemaal in en dat is te merken bij de Primark. Zo zijn er diverse strobing producten, waaronder deze cream.


4. PS... Blush
Deze prachtige blush heb ik zelf ook en gebruik hem graag. Zorgt voor een mooi blosje op je wangen.


5. PS... Eyeshadow palette
Ik vond dat er ook een oogschaduw palette in het pakketje zou moeten zitten, want zonder oogschaduw is jouw make-up look natuurlijk niet compleet!


6. PS... Fine Eyeliner pen
Persoonlijk vind ik eyeliner pennen het aller fijnst en toen ik deze zag moest ik hem wel meenemen voor jullie.


7. PS... Super matte liquid lipstick
Matte liquid lipsticks draag ik graag en aangezien ik de liquid lipsticks van de Primark echt geweldig vind, wilde ik er ook eentje in het beauty pakketje doen. Ik heb gekozen voor een beetje een nude kleur, zodat iedereen er wat aan heeft :)


8. Rosé gouden pincetten
Om je wenkies weer mee onder controle te krijgen. En alleen die kleur al. Love it.


9. Rosé gouden wimperkruller
Past perfect bij de pincetten. (En hij werkt overigens ook erg fijn!)


10. Twee make-up kwasten
Een kwast voor je wenkbrauwen/wimpers en eentje waarmee je ideaal de prachtige blush kan aanbrengen.


11. Rosé gouden spiegeltje
En ook deze past goed bij de wimperkruller en de pincetten!


Dat zijn dus de 11 goodies die je kan verwachten in het beauty pakketje! Maar hoe kan je meedoen? Heel simpel!

Hoe kan ik meedoen?
- Volg mijn blog op Bloglovin'
- Like mijn Facebookpagina
- Like het bericht over de winactie op mijn Facebook pagina en laat in de reacties van het Facebook bericht (!!) achter dat je meedoet!

Ik hoop dat ik binnenkort iemand blij kan maken met dit leuke beauty pakketje van de Primark. Goodluck ladies! En nu pak ik wat taart en champagne erbij om te vieren dat mijn blog een jaar bestaat :') Cheers!

Meedoen kan tot 15 september 12 uur 's nachts

Liefs,
Chelsey

30 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met je blogbaby! <3 Ik ben al ontzettend lang benieuwd naar de beauty producten van de Primark dus ik doe zeker mee! Succes met het kiezen van een winnares.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeej gefeliciteerd met je blogjaardag <3 Ga lekker zo door meis! Ik waag graag een kansje. Bedenk me nu dat ik nog helemaal geen make-up heb van Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you! <3 Nou daar moet echt verandering in komen hoor ;)

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd! Mooie box heb je bij elkaar verzameld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. van harte Gefeliciteerd met je blog verjaardag.
  De make-up ziet er mooi uit.
  Ik heb nog nooit iets van Primark make-up gebruikt
  Dus ik loot graag mee.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je bolgverjaardag! Leuk dat je dit doet voor je lezers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat met je 1,/2-jarig bestaan ! Leuk pakketje geef je weg, ik maak graag kans :)

  sofievandevenne@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met het 1 jarig (actief) bestaan van je blog, leuk!
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je 1e actieve en stiekem 2e blogjaardag! Ik ga zeker meedoen op FB, want ik vind het een heel tof pakketje en de Primark is nog een eindje weg. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je blog verjaardag. Ik doe graag mee. Super Goody bag.......

  .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerdd met je blogverjaardag! Wat een super leuke winactie. Ik ga zeker meedoen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik zou graag meedoen, maar heb helaas geen Facebook :( Als er een andere manier is om mee te kunnen doen, wil je me dan een DM sturen via Instagram (@styletheens). Super leuke winactie in iedergeval! Je hebt hele leuke producten uitgezocht! Was een tijdje terug nog in Alkmaar, heb je helaas niet gezien, liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aah gefeliciteerd! Ook al volg ik je wel & met plezier doe ik niet mee met de winactie omdat ik het eerlijk zou vinden als iemand anders wint, ik heb al zo veel :)

  Nog vele jaren blogplezier! Ik lees in ieder geval mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je blog! Echt heel leuk dat je een winactie organiseert. Ik ben heel erg benieuwd naar de producten van de primark dus ik waag een kansje! De producten zien er allemaal prachtig uit. Mn email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je blogverjaardag meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe graag mee met je leuke winactie! ^^ -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met je blog!! Goed bezig :D het zijn super leuke spullen! Zou super zijn voor me make Up artiest set! Gister eerste shoot gedaan :D! Leuke win actie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd ! Ik ga zeker meedoen, je hebt een enorm leuk pakketje samengesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Helemaal gemist dat je blog 'jarig' is geweest hihi. Nog gefeliciteerd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee. Een aantal jaar geleden heb ik eens lipstick vd Primark gehad, die was echt vreselijk. Maar volgens mij zijn ze veel beter geworden! Mijn mail is sabrina at denklicht punt nl
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen