MAC Brave | Review

Hoi allemaal! Het is alweer even geleden sinds ik voor het laatst überhaupt heb geblogd, but I'm back at it again. Vandaag heb ik weer een review voor jullie van mijn nieuwe MAC lipstick in de kleur Brave. Deze had ik namelijk gewonnen via Quinty van Let's Talk Lipstick. Superleuk natuurlijk! Ik wist niet voor welke kleur ik dit keer zou gaan, dus had ik de meiden uit de bloggerschat om hulp gevraagd. ''Welke MAC lipstick mag écht niet ontbreken in mijn stash?'' en daar werd massaal Brave op gereageerd. Brave it is en vandaag laat ik dit prachtige kleurtje aan jullie zien.


De verpakking kennen we inmiddels allemaal wel. De lipstick komt in een kartonnen doosje en de verpakking van de lipstick zelf heeft een kogelvorm, is zwart en bevat kleine glittertjes. Op de onderkant staat de kleur aangegeven. Brave heeft ook een satin finish, die ik altijd het fijnst vind samen met de matte finishes.
En dan de kleur zelf. Normaal gesproken houd ik helemaal niet van roze tinten. Ik ben meer van de nude of donkere kleuren. Die vind ik altijd beter staan bij mij. Toen ik de kleur voor het eerst zag, was ik bang dat hij veel te roze zou zijn voor mij. Maar dat is gelukkig helemaal niet het geval. Brave is een roze nude kleur. En nude kleuren houd ik sowieso wel van! De swatch is in ieder geval ook erg mooi.Zonder flits

Met flits

Ik ben blij dat ik voor Brave ben gegaan! Het is inderdaad een mooie kleur die echt niet mag ontbreken in je stash. Voor mij is het een typische my lips but better kleur en daar ben ik zeker niet vies van. Deze lipstick gaat vaak gedragen worden door mij! Hieronder nog een ''full-face''. Gewoon lekker fout met een snapchat filter.


Ik wil nogmaals Quinty bedanken voor de prachtige lipstick! :)

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

Liefs,
Chelsey

8 opmerkingen

 1. Graag gedaan! Hij staat je wel echt super mooi :D Mijn favoriet op het moment is velvet teddy denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie is het zeg! Het staat je ook beeldig!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf, hij staat ook nog op mijn lijstje ;) Tof dat je 'm hebt gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Brave echt super mooi, heb hem zelf ook.
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen