Kylie Jenner lipkits van AlieXpress | Review

Hoi allemaal! Laatst postte ik op Instagram een foto van mijn drie ''Kylie'' lipkits die ik had besteld op AlieXpress. Daaronder werd gereageerd dat jullie erg benieuwd waren naar deze lipkits, dus zoals beloofd heb ik vandaag de review van de lipkits voor jullie klaar staan! Kijk je mee?Ten eerste, ik heb de lipkits besteld bij drie verschillende verkopers die ik niet meer terug kan vinden. De lipkits kostte zo ongeveer €2,50 per stuk. Een goede prijs voor een matte liquid lipstick en lipliner, toch? Ze zijn uiteraard wel hartstikke nep, maar de moeite waard om het te proberen. Laten we beginnen met de eerste lipkit die ik binnenkreeg: Candy K.
Over de verpakking.. tja. Die kwam niet in een al te beste staat door mijn brievenbus. Maar dat neem je wel voor lief voor zo'n prijsje. Echter is de verpakking van de liquid lipstick zelf ook een beetje versleten.
Toen ik de liquid lipstick open draaide, kwam er een walm van vanille op mij af. Wat een heerlijke geur! Je moet er wel van houden, zo'n aanwezige vanille geur. Maar ik vind het totaal niet storend. Op de onderste foto heb ik de liquid lipstick (boven) en de lipliner (onder) geswatcht. Ik heb zelf geen originele Kylie lipkit, dus vergelijken wordt hem niet voor mij. Maar ik vraag mij wel af of de lipliner wel de goede kleur is. De liquid lipstick glijdt soepeltjes over mijn pols, maar de lipliner moet je flink wat kracht zetten om er wat kleur uit te krijgen.

En dan nu de tweede lipkit: Dolce K. Op de voorkant van de verpakking zat een enorme sticker met Chinese tekens erop. Deze kreeg ik er niet goed af, waardoor je nog wat van de sticker erop ziet zitten. Hier laat ik nu ook trouwens even de achterkant zien. Deze is lukraak overgenomen van de echte Kylie Jenner lipkit (de hele verpakking uiteraard). Hierop staan ook de ''ingrediënten'', maar ik ga er van uit dat er totaal andere ingrediënten in de lipkits zitten van AlieXpress. De verpakking van de liquid lipstick en lipliner zien er wel prima uit.
Dit keer helaas geen vanille geur, maar een hele chemische geur. Jammer! De lipliner ziet er een beetje vies uit, omdat ik hem al had geswatcht voordat ik er foto's van ging maken. Alleen op de swatch lijkt het weer niet de goede kleur en weer ging het swatchen lastig. De liquid lipstick ziet er wel weer prima uit.
En dan de derde en daarmee de laatste lipkit: True Brown K. Hier was ik het meest benieuwd naar, omdat ik echt dol ben op zulke bruin tinten. Verpakking ziet er helemaal in orde uit!
Alleen wel weer die chemische kleur en ik liep ook niet bepaald warm van de swatches. De liquid lipstick swatchte heel ongelijk en de lipliner was een beetje rood/oranje. Past dus totaal niet bij de liquid lipstick!
En dan nu waar jullie wellicht het meest benieuwd naar waren: de liquid lipsticks op mijn lippen! Mooie kleuren. Ondanks de lipliners het niet goed deden en niet bepaald de juiste kleur waren, heb ik die toch gebruikt. Alleen zie je er niks van haha. Alleen op de onderste foto kan je bij de randjes een wat oranje kleur zien van de lipliner. Van onder naar boven: Candy K, Dolce K & True Brown K. Maar toen...


WAAAT?! Je lippen blijven gewoon aan elkaar plakken! Ik zag al meerdere video's op YouTube over de lipkits van AlieXpress en dat er waarschijnlijk LIJM in de liquid lipsticks zit... Lijkt mij totaal niet goed voor je lippen!Excuses als je de foto's onsmakelijk vind (I totally understand, haha!) maar dit is de keiharde waarheid. Ik had Candy K ook op gedaan toen ik naar mijn werk ging, maar na een uur begon hij zó oncomfortabel aan te voelen op mijn lippen. Ik ben toen letterlijk en figuurlijk naar de toiletten gesjeesd om hem eraf te boenen. Alleen had ik geen make-up doekjes bij mij en moest ik het maar doen met wc papier en water. Maar de liquid lipstick was er haast niet af te krijgen... Na een halfuur had ik hem grotendeels eraf gekregen en waren mijn lippen helemaal kapot. Ik had allemaal velletjes en scheurtjes in mijn lippen gekregen. Dus, als je je lippen lief hebt: koop geen Kylie lipkits via AlieXpress. Ja, ze zijn goedkoop en de kleuren zijn mooi. Maar ze zijn totaal niet goed voor je lippen!

Kylie Jenner lipkits van AlieXpress, gekocht via AlieXpress voor ongeveer €2,50 per stuk. (Maar ik zou ze zelf niet aanschaffen als ik jou was!)

Heb jij al eens de Kylie Jenner lipkits van AlieXpress uitgeprobeerd?

Liefs,
Chelsey

10 opmerkingen

 1. Ik twijfelde er al over om deze te bestellen, bedankt voor deze review haha ik koop liever de echte. Vind het juist goed dat je de foto's laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu weet je het in ieder geval: niet doen! Je kan dan beter voor de echte gaan inderdaad :)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Ik baalde ook! Maar ja, wat verwacht je anders van liquid lipsticks voor €2,00 van AlieXpress.

   Verwijderen
 3. Ik heb er ook een getest van Aliexpress maar vond het ook niet zo. Heel plakkerig inderdaad haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij waren ze niet eens plakkerig, want ze drogen super matte op. Maar ze begonnen oncomfortabel aan te voelen en wanneer ik mijn lippen op elkaar perste en dan mijn mond open deed, bleven ze wel aan elkaar plakken! Geen fijn gevoel.

   Verwijderen
 4. Ik zou ze nooit besteld hebben omdat het, ja zoals je zegt helemaal nep is, maar vooral ook omdat ik voor die prijs schrik zou hebben over wat er inderdaad allemaal inzit. Een product dat normaal gezien toch een stuk duurder is kan niet zo goedkoop zijn en dezelfde kwaliteit bevatten! De echte Kylie lipkits zijn echt de moeite (en het geld) meer dan waard :)

  Wel ook een super eerlijke en informatieve review!

  Xx Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had ze puur en alleen besteld om te reviewen voor mijn blog en omdat ik er veel goede verhalen over heb gehoord. Maar dit bewijst wel weer het tegendeel. Ik kan zelf (helaas) niet aan echte lipkits komen, omdat ik geen creditcard heb. Maar wie weet in de toekomst. Dankjewel!

   Verwijderen
 5. Nooit besteld en dat ga ik ook zeker niet dan! Bah wat ziet dat er naar uit. Bedankt voor je eerlijke review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou ik ook zeker niet doen! Deze hebben ook een enkeltje naar de prullenbak gekregen. Dankje!

   Verwijderen