Herfst inspiratie 2016 | Fall with Chels

Hi lieve lezers! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben écht dol op de herfst. Vorig jaar liet ik mijn liefde voor de herfst al blijken door middel van een paar blogposts, alleen ga ik dat dit jaar nog meer doen. Dit jaar ga ik niet alleen wat inspiratie delen of waarom ik van de herfst houd, maar ook outfit posts, video's, recepten en ga zo maar door! Je kan dus wel zeggen dat ik mijn liefde voor de herfst dit jaar nog extremer is. We trappen de rubriek af met een oud en vertrouwd herfst inspiratie post!

Vond je de foto's in dit artikel leuk? Volg mij dan op WeHeartIt, want ik hart een hoop mooie plaatjes en voeg de fijnste herfst foto's toe aan mijn collectie ''Fall inspiration''.

Alle foto's in dit artikel komen van WeHeartIt en heb ik niet zelf gemaakt.

Heb jij ook een WeHeartIt account? Laat hem dan achter in de comments!

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

  1. Wat een prachtige plaatjes! Heerlijk om in de herfstsfeer te komen :) Ik hou ook van de herfst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh wat een heerlijke inspiratie Chels! Alhoewel ik het altijd moeilijk vind om afscheid te nemen van de zomer vind ik de herfst ook zeker zijn charmes hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk haha! Ik heb zeker een weheartit account. Volgens mij heet ik quinty_schoot

    BeantwoordenVerwijderen