Waterstones, Bershka, Monki & Primark | Mini-shoplog Amsterdam

Hoi allemaal! Ik vond dat het wel weer tijd werd voor een shoplog. Het is inmiddels alweer veel te lang geleden sinds de laatste shoplog, dus vandaag doe ik er weer eentje! Het is wel een kleine, maar ik wilde toch graag mijn nieuwe spulletjes laten zien. Gister (maandag) ging ik in mijn eentje even naar Amsterdam voor één ding. Vervolgens kwam ik thuis met meer, uiteraard. Kijk je mee?


Als eerste zal ik mijn kleding aankopen laten zien. Bij Monki ging ik deze witte croptop passen. Het is een geribde top met een leuk detail aan de onderkant. Simpel, maar wel leuk. Deze top was €15,00.Zoals je op de foto hieronder kunt zien had ik de top gepast met een super leuke jeans van Monki. Het was een beetje een boyfriend achtige jeans. Ik had de kleinste maat gepast, maar zelfs die was toch net wat te groot. Dus die nam ik helaas niet mee. Ik had er meteen een nieuwe missie bij: een soortgelijke broek vinden. En die vond ik bij de Bershka! Heel blij, want hij was ook nog eens een stuk goedkoper. Deze cigarette jeans nam ik mee voor €19,99. Ik had nog helemaal niet zo'n soort broek, dus ik kan niet wachten om hem te gaan dragen met de top van Monki!

Deze foto plaatste ik op mijn Instagram. Volg jij mij al? (@lifeaschelsey)Zoals ik al zei ging ik naar Amsterdam voor één ding. En dat was het nieuwe Harry Potter boek, The Cursed Child! Ja, ik had ook gewoon naar een boekhandel in Alkmaar gekund. Maar Waterstones in Amsterdam is echt mijn nummer 1 Engelse boekhandel, dus ik wilde hem daar graag kopen. Naast het boek hadden ze ook leuke merchandise als mokken, toverstok miniaturen en badges. Ik heb alleen het boek gekocht. Deze is €19,95. Het enige wat ik jammer vind, is dat het echt het script is van het toneelstuk en dus niet echt een verhaal. Maar ik vind het alsnog erg tof!Ik had het alweer snel gezien in Amsterdam. Jeetje, wat was het druk. Toen ik weer in Alkmaar was, besloot ik nog even snel de Primark in te gaan. Zoals sommigen van jullie inmiddels weten, werk ik bij de Primark in Alkmaar. Toen ik zondag aan het werk was zag ik wat leuke dingen voorbij komen. Waaronder deze Harry Potter broek. Om even in de Harry Potter stemming te blijven ;). Deze pyjama broek was €10,00.Naast de pyjama broek, kocht ik ook nog wat andere prulletjes. Ik kocht een klein strobing palette (€3,50). Deze ga ik binnenkort reviewen in een verzamelreview met nog meer producten van de Primark. Ik kocht deze super leuke pincetten (€1,50), mondwater (lekker interessant, €1,50) en een glas protector (€3,00) voor mijn telefoon. 


En dat waren mijn aankopen van gister in Amsterdam & Alkmaar! Waar ik het meest blij mee ben? Het mondwater haha grappig, niet. Nee, ik ben het meest blij met het boek van Harry Potter. Ik ben op en top een Harry Potter nerdje en ben erg benieuwd naar het boek. Dus, de aankomende paar dagen zullen jullie wel niks meer van mij zien en horen, want ik ga lezen hihi. Neehoor, deze week zullen gewoon weer artikelen verschijnen op Life as Chelsey :).

Ben jij ook zo dol op de Harry Potter reeks als ik?

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen