PS... Super matte liquid lipsticks | Review

Hi all! Daar ben ik dan eindelijk weer met een artikel. Vandaag ga ik deze twee prachte liquid lipsticks van de Primark voor jullie reviewen. Het plan was eigenlijk om een verzamelreview te maken van diverse Primark make-up producten, maar ik kocht laatst nóg een super matte liquid lipstick dus besloot ik om de twee liquid lipsticks apart te gaan reviewen. Snap je het nog? Haha. Laten we maar snel beginnen!Zoals je kunt zien heb ik een roze kleur gekocht en een bruine kleur. Ze hebben alleen niet echt namen. De roze variant heeft het nummer 01 en de bruine 05 met wél een naam. Namelijk Karla. Waarom de één wel een naam heeft en de ander niet, geen idee. De vormgeving van de liquid lipsticks laten mij een beetje denken aan de matte liquid lipsticks van Sleek. Ze zijn simpel, maar door de verschillende lettertypen zien ze er wel leuk uit. Op de achterkant staat nog ''High pigment colour & matte finish''. Laten we maar eens gaan kijken of dat echt zo is.De kleur die ik een tijdje geleden al had gekocht, was de roze kleur 01. Ik nam hem mee, omdat het mij wel een nude kleur leek. Jep, ben nog steeds opzoek naar de perfecte nude matte liquid lipstick. Ik had hem wel al geswatcht op mijn hand in de winkel zelf, maar op je lippen pakt hij natuurlijk altijd anders uit. De matte liquid lipsticks hebben een aparte applicator. Ze lopen namelijk schuin af.En 05 Karla is meer een bruine kleur. Sinds ik Verve van MAC heb, ben ik helemaal into de bruine kleuren. Nog even wachten totdat het herfst is, zodat ik weer volop bruine tinten kan gaan dragen :)Hieronder zie je de swatches van de twee matte liquid lipsticks vlak nadat ik ze had aangebracht.


En de swatches na een minuut. De roze is al aardig matte opgedroogd, maar de bruine kleur lijkt steeds meer door te schijnen.


Maar dan zijn we natuurlijk benieuwd naar hoe de matte liquid lipsticks uitpakken op mijn eigen lippen! (Excuses voor het verschillende licht. Ik heb jammer genoeg niet zo'n spieghelreflex camera met een uitklapbaar schermpje.)En full-face.De kleur 01 is inderdaad toch erg roze, wat ik geen kleur vind voor mij. De bruine kleur 05 Karla daarin tegen vind ik wel echt prachtig! Echt een Chelsey kleur als je het mij vraagt. De liquid lipsticks drogen ook echt matte op en blijven ook goed zitten. Het was erg lastig om de liquid lipsticks van mijn lippen af te krijgen. Je moet dan wel een make-up remover gebruiken die bedoelt is voor waterproof make-up, anders is het niet te doen haha. Ik ben erg tevreden over de Super matte liquid lipsticks van de Primark. Het aanbrengen ging wel een beetje lastig, maar oefening baart kunst. Ze hebben verschillende kleuren in hun assortiment, dus voor ieder wat wils. Voor die €2,50 kan je hem toch niet laten liggen?

PS... Super matte liquid lipsticks zijn verkrijgbaar bij de Primark voor €2,50 per stuk.

Heb jij al eens make-up geprobeerd van de Primark?

Liefs,
Chelsey

15 opmerkingen

 1. Ik vind ze beide toch best mooi en zeker voor lipsticks an de primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze gaaf Chels! De prijs is ook super leuk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die donkere kleur is mooi zeg! Vind dat kleurtje jou ook érg mooi staan. Ze lijken inderdaad qua uiterlijk erg op de Matte Me van Sleek. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die donkere kleur is mooi zeg! Vind dat kleurtje jou ook érg mooi staan. Ze lijken inderdaad qua uiterlijk erg op de Matte Me van Sleek. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ze vallen me niet tegen! Integendeel :) Karla is prachtig. Die neem ik mee als ik 'm tegenkom!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk uit, want er zijn nog meer prachtige kleuren verkrijgbaar haha. Ik wordt er telkens zo hebberig van, vooral nu ik weet hoe goed deze liquid lipsticks zijn :)

   Verwijderen
 6. wat een toffe kleuren ze staan je beiden erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen