MAC Whirl | Review

Hi all! Toen ik laatst weer een dagje naar Utrecht was, werd ik een MAC lipstick rijker. Ik werd super vriendelijk geholpen in de Douglas bij de MAC counter (in tegenstelling tot de MAC Pro Shop..) en ging tevreden weer naar buiten. Dit keer ben ik voor Whirl gegaan. Een kleur die al een tijdje hoog op mijn wishlist stond. En vandaag deel ik hem met jullie!


Over de verpakking ga ik niet veel vertellen. Inmiddels weten we allemaal wel hoe die eruit ziet.


Whirl heeft een matte finish, die ik zelf wel het fijnst vind. Ondanks ik de satin finish zeker ook mooi vind. Ik had eerst Twig geprobeerd op mijn lippen, maar vond die toch erg lijken op Mehr die ik dus al heb. Dus ben ik toch gegaan voor Whirl. MAC zelf beschrijft de kleur als ''dirty rose''. Ikzelf vind het een mooie, bruine kleur. Hij is eigenlijk meer wat voor het najaar, maar ik zou hem nu ook zo dragen. Ik houd echt van zulk soort kleuren. Het is een echte ''Chelsey'' kleur.Hieronder zie je hem op mijn lippen. De lipstick is matte, maar tijdens het aanbrengen glijdt hij soepeltjes over mijn lippen. Daarnaast voelt hij ook totaal niet oncomfortabel aan op mijn lippen. Hij blijft ook aardig goed zitten. Na een hapje en een drankje zit hij er nog steeds op, maar is een beetje bijwerken zeker geen probleem.


En uiteraard nog even een full-face foto's. Ik vind dat zulk donkere kleuren mij wel staan. En ik draag ze ook met veel liefde!


MAC Whirl is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas en de MAC Pro Store voor €19,50.

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

Liefs,
Chelsey

8 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur! Zo'n donkere kleur staat je inderdaad goed :) Ook leuk voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie kleur! Ik vind donker bruine kleuren altijd zo mooi al zal deze voor mij misschien net nude zijn.
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie kleur! Staat je heel goed. :)
  www.isabellaschoice.com x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je prachtig! Echt inderdaad een kleurtje voor jou, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze laatst ook gekocht, echt een beauty! Maar Mehr blijft toch echt mijn favoriet! :)

  BeantwoordenVerwijderen