Lip Lava ''Forgiven'' van I Heart Makeup | Review

Hoi hoi! Zoals jullie wellicht weten, verkoopt de Kruidvat producten van I Heart Makeup. Een heel fijn (en vooral goedkoop) merk met mooie producten. Jullie kennen vast wel de chocolade paletten. Naast de oogschaduw paletten verkopen ze sindskort ook producten voor je wenkbrauwen en liquid lipsticks. Ik zag bij de Kruidvat deze zogenoemde ''Lip Lava's'' en moest er eentje proberen. Ik nam de kleur ''Forgiven'' mee en ga die vandaag aan jullie laten zien!

Het doosje geeft meteen een luxe gevoel. Ik weet niet precies waarom, maar waarschijnlijk omdat high-end lipsticks ook allemaal in doosjes komen. En dat terwijl deze Lip Lava maar €3,79 was. De doos is in de kleur van de liquid lipstick. Dit was trouwens ook de enige liquid lipstick die onaangeraakt was. Ik begrijp nog steeds niet waarom ze telkens alle doosjes open maken en erin gaan lopen smeren met hun vingers. Maar goed, terug naar het doosje. ''Lip Lava'' staat in een leuk lettertype op het doosje en het doosje heeft paarse details aan onder andere de zijkanten van het doosje. Achterop het doosje staat de naam van de liquid lipsticks. Ik ben dus gegaan voor ''Forgiven''.De liquid lipstick komt in, jawel, een tube. Ik heb nog nooit eerder een liquid lipstick gezien in de vorm van een tube waarin in je moet knijpen om wat product eruit te krijgen. Zoals je kunt zien heeft deze liquid lipstick ook een soort spons applicator. Heel interessant. Volgens mij is dit al algemeen bekend, maar ik ben obsessed met nude kleuren. En dan vooral nude liquid lipsticks. Maar toch, telkens wanneer ik een liquid lipstick koop waarvan ik hoop dat het de perfecte nude kleur is voor mij, is de lipstick vaak te roze. En daar houd ik dus niet van. Ik had de liquid lipstick niet in de winkel geswatcht, dus nam ik hem op de tast mee. Hieronder zie je dat het inderdaad een nude kleur is die op de foto meer naar roze neigt. Na gebruik is de witte spons applicator niet meer zijn eigen kleur. Maar dat was natuurlijk te verwachten ;). Ik merkte ook dat je flink moest knijpen in de tube om er een beetje product uit te krijgen.Eenmaal op mijn lippen vind ik hem toch erg mooi. Het is een bruine kleur, maar gedurende dag lijkt hij steeds meer een oranje ondertoon te krijgen. Helaas droogt de liquid lipstick niet helemaal matte op bij mij. Hij voelt meer aan als een lipstick met een satin finish zoals de lipsticks van MAC. Máár er staat ook nergens op het doosje dat het uberhaupt een matte liquid lipstick is. Ha! Op de een of andere manier ga ik van liquid lipstick altijd er vanuit dat ze matte zijn. Zelf houd ik wel van matte, maar deze vind ik ook heel tof. De liquid lipstick moet je ook zeker regelmatig bijwerken, want hij slijt best snel. Ik ben er in ieder geval blij mee en ik ga hem zeker vaak dragen! 


I Heart Makeup - Lip Lava ''Forgiven'' is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €3,79.

Draag jij vaak liquid lipsticks?

Liefs,
Chelsey

3 opmerkingen

  1. Wauwie, ik vind hem je echt prachtig staan. Ik ga er inderdaad ook altijd vanuit dat ze matte zijn haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oohh, wat een mooie! Die nude kleuren zijn altijd zo prachtig, staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk kleurtje, kun jij echt goed hebben Chels! Lip lava klinkt echt leuk haha :)

    BeantwoordenVerwijderen