Werk, sporten, vakantie en HBO | Personal update

Goedemorgen allemaal! Jeetje, wat gaat het lekker op mijn blog niet. Sinds ik vakantie heb, moet ik mijn hele blogritme weer terugvinden. Het is een beetje rommelig gegaan de afgelopen paar weken. Ik doe vrijwel nooit personal updates, dus ik dacht laat ik jullie allemaal even op de hoogte stellen van wat er allemaal gaande is.


Werk
Als eerste, werk. Ik werk sinds mei bij de Primark in Alkmaar en heb het nog steeds naar mijn zin daar. Ondanks ik geen weekend meer heb (elke donderdagavond, zaterdag én zondag werken). Het werk is leuk en ik heb fijne collega's. Maar mijn contract was maar voor 2,5 maanden. Zaterdag kreeg ik dan te horen dat mijn contract met een halfjaar wordt verlengd. Yay!

Sporten
Het sporten is een beetje met ups en downs gegaan. De ene week ga ik braaf 4 keer naar de sportschool en de andere week maar 1 keer. Maar ik ben toch mooi 5 kilo aangekomen! Mijn doel is ook om aan te komen in spieren, aangezien het niet in eten lukt. Ik heb een snelle stofwisseling, waardoor ik echt het gevoel had alsof ik nooit zou kunnen aankomen. Maar toch! Eigenlijk moet je niet letten op de cijfers, maar op hoe je je voelt. Toch voelt die 5 kilo als een overwinning.

Vakantie
Tja, momenteel is mijn vakantie niet zo heel erg spannend. Deze vakantie bestaat vooral uit werken en zo nu en dan wat doen met vrienden. Helaas staat er geen vakantie naar de zon gepland voor mij. Hopelijk volgend jaar wel, maar dat zullen we dan wel weer zien.

HBO
Paar weken geleden mocht ik eindelijk mijn MBO diploma voor Bedrijfsadministratie in handen nemen. 3 jaar MBO is helemaal afgerond en nu is het tijd voor een nieuw avontuur. Ik ga niet stoppen met studeren, ik ga gewoon door. Volgend schooljaar kunnen jullie mij vinden op het HvA waar ik Media, Informatie en Communicatie ga studeren. Studiekeuzecheck heb ik gehad en mijn inschrijving is helemaal compleet. Let's do this!

En nu? Ik ga proberen om mijn blog stukje bij beetje weer op te pakken en ik ga ook weer proberen om zoveel mogelijks blogs te lezen van mijn medebloggers. Wellicht zullen de meesten dit wel herkennen: het ritme is eruit door de vakantie. Niet zo heel erg, want je moet natuurlijk ook wel genieten van je vakantie!

Wat zijn jouw plannen deze vakantie?

Liefs,
Chelsey

2 opmerkingen

  1. Ik had hier last van tijdens mijn stage maar nu ik vakantie heb kom ik juist terug in mijn ritme, ik hoop dat ik het aan kan houden. En wat fijn dat je contract is verlengd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, dit ken ik echt heel erg! Ik was ook een weekje weg, dus nu is het één grote (georganiseerde) chaos hier.
    Wat tof dat je trouwens gaat doorstuderen! Alvast veel plezier! (Lekker op tijd, maar zo vergeet ik het in ieder geval niet ;))

    BeantwoordenVerwijderen