Sporten, shoppen in Zaandam & een verjaardag | Plog #1

Goedemorgen allemaal! Vandaag ben ik er weer met een plog. Iets wat ik al een tijd niet meer heb gedaan, ploggen. Ik deed eerst wekelijkse fotodagboeken, maar stopte daarmee na een tijdje. Toch leek het mij wel leuk of zo nu en dan te gaan ploggen. Afgelopen vrijdag ben ik wezen sporten bij Fit 4 Free, gingen ik en Esmee spontaan een middagje shoppen in Zaandam en had ik een verjaardag. Kijk je mee?In de ochtend was ik optijd eruit om te gaan sporten. Ik ben trouwens helemaal verliefd op mijn nieuwe sportlegging van Abercrombie & Fitch.


Ik heb mij vooral gefocust op mijn benen en billen.


En heb ik wat oefeningen gedaan met een kettlebell. Vind kettlebells altijd fijn om mee te sporten.


Na het sporten genoot ik van deze Whey Perfection bar van Body & Fit.


Eenmaal weer thuis had ik niet zo heel veel trek meer. Maar ik wilde toch wat eten, dus at ik twee rijstwafels met kipfilet en een geroosterd broodje met Nutella en aardbeien. Daarnaast dronk ik ook een whey perfection shake van Body & Fit. Binnenkort toch maar de Wheytella van hun bestellen.


Gedoucht en opgefrist. Ik zou eigenlijk gewoon in Alkmaar de stad in gaan met Esmee, maar het leek ons ook wel leuk om weer eens naar Zaandam te gaan. Dus ik pakte de eerste en beste trein naar Zaandam.


Zaandam! Dit hotel hebben jullie sowieso al vaker voorbij zien komen op mijn blog.


We gingen uiteraard ook even de Primark in, ondanks we nu een Primark hebben in Alkmaar en ik daar zelfs werk. Toch ging ik niet met lege handen naar buiten.


Bij Flying Tiger hebben ze altijd zulke leuke prulletjes. Hier een notitieboekjes heaven.


Bij de New Yorker ging ik voor de gein zo'n wit spijkerrokje passen. Gewoon, omdat ik dat wel grappig vond. Maar hey, uiteindelijk vond ik hem zelfs leuk staan. En hij was ook nog eens in de sale. Dus deze rekende ik meteen af. Wat vinden jullie van zulke rokjes?


Na de Primark en New Yorker kregen ik en Esmee wel trek. Dus gingen we lekker bij de Hema zitten om wat te eten en drinken. Ik had een broodje roomkaas (die is z├│ lekker daar!)


Met de buit op het station wachten. We moesten lang wachten, omdat onze trein flinke vertraging had.


Ik had lekkere koekjes gehaald bij de Subway om het wachten verdraagzamer te maken.


Back in 072!


Op de fiets met de buit.


Toen ik eindelijk weer thuis was moest ik mij snel douchen en opmaken. Want ik ging naar de verjaardag van Jeffrey. Nadat ik mijn make-up had aangebracht, probeerde ik deze liquid lipstick uit die ik ooit via AliXpress had besteld. Ik houd echt van zulke donkere kleuren, maar het is meer iets voor in het najaar.


Op de verjaardag van Jeffrey heb ik eigenlijk niet echt meer foto's gemaakt. Alleen nog van dit wijntje (lekker duidelijke foto). We hadden heerlijk gezeten en gekletst bij Jeffrey.


En dat was de plog van vrijdag 8 juli! Het was een druk, maar leuk dagje. En nu lig ik op bed met flinke spierpijn door alle been- en bilspier oefeningen die ik heb gedaan. Heerlijk, haha!

Hoe was jullie weekend?

Liefs,
Chelsey

1 opmerking

  1. Wat heb je toch een gave stijl qua foto's. Heel mooi lieverd, en die koekjes van de Subway zijn ZOOO goddelijk!

    BeantwoordenVerwijderen