P.S. Make-Up Brush Cleanser | Review

Hoi! Daar ben ik weer met een review. Wederom van een product van de Primark. Nu ik bij de Primark in Alkmaar werk, zie ik regelmatig leuke en interessante dingen voorbij komen. Zo zag ik deze brush cleanser die ik meteen meenam na mijn shift. Wanneer het gaat om make-up kwasten schoonmaken ben ik onwijs lui. Om heel eerlijk te zijn ben ik er erg laks in. Heel slecht, ik weet het. Daarom nam ik op de tast deze brush cleanser mee en ga ik hem vandaag reviewen.Zojuist je kunt zien komt de Make-Up Brush Cleanser in een klein flesje van 125ml. Hij is simpel zwart met aan de onderkant een leuk stippel detail. De cleanser was ook maar €2,50. Zeker waard om te proberen.


Ik ben de cleanser gaan uittesten met mijn kwasten van Essence. De kwasten van Essence zijn overigens goedkoop en erg fijn. Zoals je kunt zien gebruik ik ze regelmatig. Ik zou mij eigenlijk moeten schamen, omdat ik jullie mijn kwasten laat zien. Ze zijn onwijs vies en hebben echt een schoonmaakbeurt nodig! Zal de brush cleanser van de Primark het probleem oplossen?


Ik begon met de eerste kwast die ik vaak gebruik als ik mijn gezicht ga contouren. Dit doe ik echt heel af en toe, maar toch is hij erg vies. Ik sprayde eerst zo'n 3 keer de cleanser op de haren van de kwast. Achterop de verpakking van de cleanser staat namelijk dat je de cleanser direct op de haren van je kwast moet sprayen en dit vervolgens schoonmaken met een papiertje of, in mijn geval, een wattenschijfje. Na de eerste keer merkte ik dat de kwast nog niet helemaal schoon was.


Daarna sprayde ik nog zo'n 2 keer direct op de haren van de kwast en begon ik hem weer schoon te maken op een wattenschijfje. Nog steeds is hij nog niet helemaal schoon. Maar je ziet wel overduidelijk een verschil!


Vervolgens ging ik door met de rest van de kwasten die ik onder handen wilde nemen. Hieronder het eindresultaat. Je ziet dat ze bijna helemaal schoon zijn! In ieder geval weer bijna zoals ze waren toen ik ze kocht. Helemaal wit aan de bovenkant zullen ze nooit meer worden, maar ik ben blij verrast door het resultaat.


Na het schoonmaken zijn de haartjes nog een beetje vochtig, maar het duurt zeker niet lang totdat ze helemaal droog en klaar voor gebruik zijn. Wat mijn conclusie is? Ben je opzoek naar een goedkope brush cleanser die snel werkt, dan kan ik je zeker de brush cleanser van Primark aanraden. Hij doet prima zijn werk en je hoeft je kwasten echt niet een dag te laten drogen. Het is in ieder geval de €2,50 waard!


P.S. Make-Up Brush Cleanser is verkrijgbaar bij de Primark voor €2,50.

Wat gebruik jij om je make-up kwasten schoon te maken?

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

 1. Ik zag hem liggen in de primark en twijfelde zo erg om hem mee te nemen en heb hem helaas gewoon laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahh dit klinkt echt als een fijne budget cleanser!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me fijn werken! Ik ga 'm zeker proberen als de mijne op is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de brushcleanser van de kruidvat staan maar ik kan niet zeggen dat ik die gebruik. Ik maak mijn kwasten schoon met mijn cleanegg en shampoo of iets van zeep wat lekker schuimt. Dit duurt natuurlijk wel veel langer maar dan zijn ze weer zo schoon alsof je ze net nieuw gekocht hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor dat prijsje wil ik die wel testen! Fijn, ik wist niet eens dat ze dit ook verkochten :)

  BeantwoordenVerwijderen