Decubal lippenbalsem SPF 15 | Review

Goodmorning! Vandaag staat er weer een review voor jullie klaar.  Degenen die mij écht kennen weten dat ik absoluut niet zonder lippenbalsem naar buiten ga. Ik draag ook regelmatig matte lipsticks, dus dan is het wel handig om je lippen voor het aanbrengen goed te verzorgen. Vandaag ga ik de lippenbalsem van Decubal aan jullie laten zien!De lippenbalsem kwam in dit doosje. Op de achterkant en zijkant staat nog wat informatie over de lippenbalsem. Het is dus een lippenbalsem met bijenwas, wat je lippen zal verzachten. Daarnaast bevat de lippenbalsem ook SPF 15, zodat je lippen beschermd wordt tegen UV-straling. De lippenbalsem bevat ook geen parfum en parabenen. Een ideaal product voor als je droge lippen hebt. Zoals ik al zei, gebruik ik regelmatig matte (liquid) lipsticks, waardoor ik dus vaak last heb van droge lippen. Tot op het heden werkte Labello het beste voor mij. Zal dit een wonder product zijn?De lippenbalsem van Decubal komt in een tube. Ik ben zelf een stick gewend of dat je zelf met je vingers de lippenbalsem moet aanbrengen. Ik kreeg wel een nostalgisch gevoel door de tube. De lippenbalsem heeft zo'n ''tuutje'', net als de lipglossjes die ik vroeger altijd kocht bij de Bart Smit en Intertoys. Van die mega sticky lipgloss. Maar het aanbrengen met zulke tuutjes vond ik altijd wel prettig.Hieronder heb ik een beetje van de lippenbalsem ''geswatcht'' op mijn hand. De lippenbalsem is transparant en is ook inderdaad geurloos.


Maar we willen natuurlijk weten of het ook écht zo'n fijne lippenbalsem is. Dat ben ik gaan uittesten. Hieronder zie je een foto van mijn lippen zonder de lippenbalsem. Daaronder zie je een foto waarop ik mijn lippen goed heb ingesmeerd met de lippenbalsem. (sorry voor de onscherpe foto, ik kwam er pas achter tijdens het bewerken)Ik heb hem aangebracht om half 5 en ben daarna een avondje gaan werken. Normaal gesproken moet ik altijd, tijdens mijn shift, tussendoor mijn lippen weer insmeren. Maar dat was dit keer niet het geval. Ik had geen last van velletjes en mijn lippen waren gewoon heerlijk zacht. Ja, erg fijn! Ik kan dus wel zeggen dat het een fijne lippenbalsem is voor als je droge en schrale lippen hebt. Door de bijenwas, die in de lippenbalsem verwerkt zit, worden je lippen heel zacht. Ik denk dat ik een nieuwe favoriete lippenbalsem heb!


Decubal lippenbalsem SPF 15 is verkrijgbaar voor €5,99 op Decubal.nl

Kende jij het merk Decubal al? Zo ja, wat vind jij van hun producten?


Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een bedrijf. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Liefs,

Chelsey

5 opmerkingen

 1. Oeh klinkt als een fijn product! Ik ga hem morgen een dagje testen en hoop dat ik net zo enthousiast ben als jij. Fijne review lieverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf wel last van droge lippen dus hij klinkt wel erg goed alleen ik vind zelf de lipbalsem stickjes het fijnste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me fijn! Ik zweer zelf bij Elizabeth Arden. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem zelf ook gekregen, ik vind het wel een fijn product :) -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken dit merk niet. Bijenwas klinkt altijd goed! http:www.hillybillybeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen