WINNARES MAC LIPSTICK WINACTIE | Winactie

Goedemorgen allemaal! Ik was eigenlijk van plan om de winnares pas maandag bekend te maken, maar ik weet dat jullie erop zitten te wachten. Daarom hou ik jullie verder niet in spanning en ga ik vandaag al de winnares bekend maken!Ten eerste, wil ik iedereen bedanken voor het meedoen aan de winactie. Ik had nooit gedacht dat er zo veel mee zouden doen. Heel tof! Het was een top weekje. Ik ben geslaagd voor mijn MBO diploma én ik heb de 200 volgers behaald op mijn blog! Goed, het was een heel uitzoek klusje om te kijken wie welke stappen heeft gevolgd. Uiteindelijk zijn de namen in een random name picker gegooid (want echt, ik zou echt niet maar 1 winnares kunnen uitkiezen hoor!) en daaruit is gekomen...

Esther (Essiness)

Gefeliciteerd Esther, jij hebt een MAC lipstick naar keuze gewonnen! Ik zal je vandaag mailen, zodat je je adresgegevens en je keuze kan doorgeven.

Ik wil iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan de winactie. Ik vond het heel tof om te zien hoeveel mensen mee deden. Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komt binnenkort weer een leuke winactie aan, dus hou mijn blog in de gaten :).

Liefs,
Chelsey7 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd met het behalen van je MBO diploma en de 200 volgers op je blog :). Ik ga ook binnenkort een Give-Away doen op mijn blog :). En gefeliciteerd Esther!
  Xoxo, leoniae(.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Esther! Fijn dat je week zo top was

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Esther! :) en jij gefeliciteerd met het behalen van je diploma en je 200 volgers :D

  BeantwoordenVerwijderen