The original Beautyblender | Review

Ik heb een hele tijd namaak beautyblenders gebruikt. De beautyblenders van W7 vond ik erg fijn, maar er kwamen al gauw scheuren in. Nadat mijn derde beautyblender van W7 weer scheuren kreeg, kocht ik de beautyblenders van de Primark. Heel leuk, 2 beautyblenders voor €2,00. Maar ze werkten voor geen meter. Toen besloot ik maar wat geld te gaan investeren in de échte beautyblender. En vandaag ga ik mijn mening erover delen!


Toen ik dit eitje oppakte bij de Douglas was mijn eerste gedachte: ''Wow, wat is hij klein!''. Want dat is hij ook zeker. Al gauw begon ik te twijfelen of ik hieraan wel €20,00 wilde gaan spenderen. Uiteindelijk ben ik er toch mee naar de kassa gegaan. Ik kan net zo goed een wat duurdere aanschaffen, die waarschijnlijk langer mee zal gaan, dan telkens opnieuw een beautyblender kopen die telkens scheuren krijgt. Dan ben je daar uiteindelijk meer geld aan kwijt namelijk. Goed, genoeg over de prijs. Ik ben voor de bekende roze variant gegaan van de beautyblender, zoals jullie wellicht kunnen zien. De spons heeft een ei vorm en verder heb ik er eigenlijk niks op aan te merken.


En de spons uit de verpakking. Hij is zó klein, heel schattig.


Hieronder zie je de spons nadat ik hem heb nat gemaakt onder de kraan. Ik kreeg de tip van het meisje die bij de Douglas werkt om het sponsje nog eens goed uit te knijpen tussen een handdoek. Ik merkte namelijk dat de spons rare vormen kreeg na het natmaken. Toen ik hem daarna nog eens goed uit ging knijpen tussen een handdoek, kreeg hij gewoon zijn normale vorm weer terug. De spons voelt trouwens superzacht ook. Na het natmaken, maar ook ervoor.


Daarna ben ik hem gaan uittesten met deze foundation van Catrice. Ik heb gewoon voor het eerst sinds jaren weer een foundation gekocht. Ik moet zeggen dat het een fijne foundation is, maar ik kreeg wel echt een beetje een cakey effect. Maar met de spons kon ik hem mooi aanbrengen. Ik had namelijk met de sponsen van W7 dat hij vaak strepen achterliet en gewoon niet goed het product verdeelde over mijn gezicht. Plus, de spons van W7 was ook een stuk harder. Ook na het natmaken. En deze is dus heel zacht en brengt heel fijn aan. Het kleine puntje is ideaal voor concealer onder de ogen. Met de foundation gaf de spons ook een mooie airbrush effect. Love it!


Conclusie: dit sponsje is zeker die €20,00 waard. Hij brengt je make-up erg mooi aan. In ieder geval veel mooier dan met de sponsjes van W7. (Dus Betul, als je dit leest: aanschaffen die handel!)

Hebben jullie ook de originele beautyblender? 

Liefs,
Chelsey

3 opmerkingen

 1. Ik ben ook echt gek op mijn beauty blender. Voordat ik Disney verlaat ga ik zeker nog een paar extra aanschaffen aangezien ze hier iets goedkoper zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf niet de originele, maar zo te lezen is deze wel super :).
  Xoxo, leoniae(.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zelf ook een na maak, hij bevalt me heel erg goed dus misschien overweeg ik ook om de originele te kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen