Ps... Contour van de Primark | Review

Nu ik bij de nieuwe Primark in Alkmaar werk, zie ik regelmatig interessante producten voorbij komen. Zo zag ik laatst veel van deze contour trio verpakkingen vliegen over de toonbank. Dit maakte mij wel erg nieuwsgierig. Is dit product dan ook echt zo geweldig? Ik ben zelf nog helemaal nieuw in het wereldje van contouren, dus ik nam deze gelijk mee. Vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!


Zo ziet de verpakking er dus uit. Heel simpel. Er is niet veel om over te vertellen. Zoals je ook kunt zien is dit pakketje maar €3,50. Voor die prijs moest ik het wel echt proberen.


En de achterkant. Hierop staat trouwens ook een voorbeeldje met waar je de producten het beste kunt aanbrengen (staat overigens ook op de voorkant, maar op de achterkant groter en duidelijker). Dit is super handig voor de nieuwkomers als ik. Ik denk dat als ik dit voorbeeldje niet zou gebruiken, dat ik er dan echt als een clown uit kom te zien.


En de potloodjes uit de verpakking! Er zat ook een puntenslijper in. Heel handig. Je hebt dus een highlighter, bronzer en een shade kleur. Dit is wel een dingetje: deze Ps... Contour pakketjes komen in maar één kleur. Dus het moet maar net de juiste kleuren zijn voor jou. Maar toch ga ik het proberen. Wie weet, toch?Hieronder zie je de swatches. Van boven naar beneden: highlighter, bronze en shade. De highlighter vind ik wel erg geel ogen. De andere twee kleuren zien er prima uit, al ben ik wel bang dat ze te donker zullen zijn voor mij. We gaan het meemaken! In ieder geval gleden ze over mijn pols heen. Ze hebben een creamy textuur. Heel zacht. Ik hoop alleen wel dat ze ook goed zullen blenden straks op mijn gezicht!


En hieronder kan je zien waar ik de producten heb aangebracht. Ik heb dit volgens het voorbeeldje gedaan die achterop de verpakking staat. Raar gezicht zo, haha.


Ennnn alles geblend met de beautyblender. Dit ging wel gemakkelijk. Ik was bang dat het namelijk heel stroef zou gaan. Uiteindelijk was de shade kleur toch niet te donker. Sterker nog, ik vond het een mooi effect geven. Op de foto zie je niet zoveel resultaat, maar toen ik beneden kwam vroeg mijn moeder meteen of ik mijn gezicht heb gecontourd. Dus het verschil was er wel. Alleen de highlighter vond ik meh. Het was gewoon bijna net als mijn BB cream. Die zou ik dan vervangen door een highlighter poeder.


Wat ik van dit contour setje vind van de Primark? Zeker een goede deal voor zo'n prijsje. De shade kleur vind ik het mooist, hiermee kan je zeker je gezicht wat meer schaduw zijn. Al moet het dan wel net een goede kleur zijn voor jouw huid. Ik moet alleen nog flink oefenen met contouren en daar is dit setje zeker geschikt voor!


Ps... Contour is verkrijgbaar bij de Primark voor €3,50

Heb jij al eens make-up geprobeerd van de Primark?

Liefs,
Chelsey

P.s.: De winnares van de MAC lipstick winactie wordt maandag 27 juni bekend gemaakt op mijn blog. Dus, als je meedoet: hou mijn blog in de gaten!

2 opmerkingen

  1. Het setje ziet er wel mooi uit maar ik denk ook dat het voor mij ook net wat te donker is. Door de prijs zou ik het wel willen proberen hihi:) Ik heb alleen een lippotlood geprobeerd van de Primark, de was wel erg fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zou een perfect pakketje zijn qua kleur voor mij. En voor zo'n prijs is het echt wel een prima effect!

    BeantwoordenVerwijderen