Mijn verjaardag wishlist | Inspiratie

20 juni is het weer zo ver. Ik mag dan maar liefst 22 kaarsjes uitblazen. Wat gaat de tijd toch snel! Hoe ouder ik word, hoe meer ik struggle met een wishlist. ''Wat wil je nou hebben voor je verjaardag?'' Uhh... Het blijft ieder jaar een uitdaging, maar het is mij toch gelukt om wat leuke goodies te verzamelen voor een wishlist!Tegenwoordig heb ik echt een obsessie met schoenen. Normaal gesproken heb ik er niet zo veel mee, maar tegenwoordig hebben ze zo veel leuke! Toen ik in de webshop van OTTO aan het kijken was kwam ik ook veel toffe schoenen tegen, zoals die van het merk Superga. Ik heb al een paar hoge sneakers, maar wil ook wel graag de lage variant ervan hebben. Daarnaast wil ik heel graag zo'n lange overslag rok hebben. Ik had eigenlijk een andere gezien bij de Costes, maar die kon ik niet in de webshop vinden. Gelukkig weet mijn moeder precies welke ik graag wil hebben ;). Een basic t-shirt met een leuke quote erop zou er heel tof boven staan. Ik wil specifiek dit shirt graag hebben, omdat mijn vader altijd 'arrivederci' zei.Omdat ik eigenlijk écht te veel kleding heb, heb ik besloten om niet meer dan dit op mijn wishlist te zetten. Maar ik maak een uitzondering voor sportkleding. Daar kan je nooit genoeg van hebben! Sinds kort ben ik fan van het merk Puma. De sportlegging die je hieronder ziet wil ik al heel lang graag hebben. Ik kon hem nergens meer vinden, maar gelukkig wel nog bij OTTO! Pamela Reif is absoluut mijn voorbeeld op het gebied van sporten en zij heeft deze legging ook. Vind hem haar zo mooi staan, dat ik hem ook wil hebben! Ik zou de legging dan willen combineren met een simpele sportbeha. Het dansshirt heb ik ook gespot bij Pamela en vond ik echt geweldig.


Iets wat ik altijd vergeet mee te nemen op vakantie: een goede hoed. Deze van OTTO vind ik erg leuk. Er staat 'hello summer' op, wat natuurlijk heel toepasselijk is voor op vakantie naar de zon. Daarnaast staat het luchtje 'Alien Flora Futura' van Mugler al heel lang op mijn lijstje. Deze ruikt zo lekker! Tot slot wil ik nog graag een leuke zonnebril hebben. Op de een of andere manier gaan die namelijk heel snel stuk bij mij.

€€€

Dit waren dus een paar spulletjes die op mijn verlanglijstje staan. Ik heb er ook altijd heel veel boeken, cd's, lp's en dvd's op staan. Dus het was wel een uitdaging om een keer wat anders erop te zetten. Vooral de rok met stippen en de sportlegging wil ik heel graag hebben. Ben benieuwd naar wat ik zal krijgen voor mijn verjaardag! :)

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs,
Chelsey

Geen opmerkingen