€1 lipsticks van de Big Bazar | Review

Winkels als Big Bazar, Action en Xenos zijn altijd zo leuk om in rond te snuffelen. Je komt altijd wel van die overbodige, goedkope, prulletjes tegen. Laatst was ik aan het rondkijken bij het make-up schap in de Big Bazar waar ik lipsticks voor maar liefst €0,99 tegenkwam. Ik nam op de gok twee lipsticks mee en ik ga ze vandaag voor jullie reviewen!


Zoals je wellicht al aan de verpakking kunt zien, is er niet veel bijzonders aan. Gelukkig had ik al geen hoge verwachtingen van €0,99 lipsticks, dus erg kritisch kijk ik dan echt niet naar de verpakking. De verpakking is simpel zwart met een plastic dop. Op de verpakking staat ''perfect touch lipstick'' en onderop staat nog de naam van de lipstick. Ik heb de lipsticks Catwalk Victim (13) en Cakewalk (04) meegenomen. Ik vond ze beiden op het eerste gezicht nude kleuren, maar Cakewalk is toch wat meer roze.

Swatches! De lipsticks gleden zo over mijn pols heen. Ze zijn ook super creamy. Dus, als je niet van glossy lipsticks houdt en meer van de matte varianten bent, kan ik je deze niet aanraden. De swatches vind ik toch best mooi voor die €0,99! Catwalk Victim is wel echt een nude kleur en Cakewalk is inderdaad een roze kleur. Roze lipsticks vind ik wel mooi, maar alleen niks voor mij.


En dan nu aangebracht op mijn lippen. Op de eerste foto zie je Catwalk Victim en op de tweede Cakewalk. Ze dekken redelijk voor zo'n kleine prijs, maar echt super fantastisch ook weer niet. Zelf houd ik eigenlijk ook meer van matte lipsticks. Naar mijn idee blijven die ook veel beter zitten. Deze lipsticks overleven een drankje of een hapje niet helemaal. Ze moeten dan wel echt bijgewerkt worden. Maar hey, zoiets valt te verwachten voor €1 lipsticks.Catwalk Victim vind het wel het mooist van de twee. Maar dat komt ook vooral omdat roze tinten mij gewoon niet staan, ondanks ik ze zelf wel mooi vind. Of ik deze lipsticks uberhaupt ga dragen? Ik denk het niet. Doordat ze zo creamy zijn, zijn ze binnen no-time weer van je lippen af. Maar het was leuk om ze te proberen!


Perfect Touch lipsticks, o.a. verkrijgbaar bij de Big Bazar voor €0,99.

Heb jij wel eens make-up producten geprobeerd van de Big Bazar?

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes maar zou ze zelf niet kopen, zoals je zelf al zegt zijn ze erg creamy. Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze er erg mooi uit zien! Wel jammer dat ze niet lang blijven zitten. Maar voor 1 euro is het leuk om eens te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dee swatches zien er goed uit hoor! Op je lippen iets minder, maar alsnog wel mooi. Zeker de nude kleur staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor de prijs ziet het er prima uit! Ik heb alleen al teveel lipsticks, eerst maar niet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De catwalk victim is wel een mooie kleur. Ik heb eigenlijk nog nooit bij de Big Bazaar make up gekocht.
  Wel bij de Action eyeliner en mascara om te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de roze lipstick heel mooi, leuk z'n prijs :)

  BeantwoordenVerwijderen