MAC lipstick Mehr & lipliner In Control | New In

Hoi allemaal! Laatst was ik naar Amsterdam met Esmee waar ik mezelf mocht trakteren op een nieuwe lipstick. Mehr stond al een hele tijd hoog op mijn lijstje, dus daar wilde ik écht voor gaan. Ik ging uiteindelijk niet alleen met een lipstick naar buiten, maar ook met een prachtige lipliner die perfect past bij de lipstick. En vandaag ga ik jullie mijn nieuwe pareltjes laten zien!Vandaag ga ik niet uitgebreid in de details over de verpakking etc. zoals in een review. Ik ga ze gewoon simpelweg aan jullie laten zien en er ook wat bij vertellen! We beginnen met de lipstick Mehr die ik heel lang al super graag wilde hebben.
Mehr is een blauwroze kleur. Ondanks hij best roze lijkt op de foto's, vind ik het best wel een nude kleurtje voor mij. Echt zo'n ''my lips but better'' kleur! Het is trouwens ook een lipstick met een matte finish. Die vind ik persoonlijk wel erg fijn, maar ik ben ook wel fan van de satin finishes. Dan gaan we nu door met de Pro Longwear lipliner in de kleur In Control die perfect bij Mehr past!
Normaal gesproken ben ik helemaal niet van de lipliners, maar omdat ik Mehr geheid vaak ga dragen wilde ik er wel een lipliner bij, zodat de lipstick beter en mooier blijft zitten. Ik ging daarom voor In Control uit de Pro Longwear lijn. Dit houdt in dat de lipstick lang blijft zitten. En dat is ook zeker zo! Ik heb namelijk nog een lipliner uit de Pro Longwear lijn (More to Love) en die blijft echt ontiegelijk lang en goed zitten. Hieronder zie je de lipstick en lipliner samen. Wat zijn de kleuren prachtig, hè?


En hieronder de swatches. Onder In Control en boven Mehr. I'm in love! <3


Ook niet onbelangrijk: hoe ze er uiteindelijk uitzien op mijn lippen. Boven zie je mijn lippen met enkel de lipliner, daaronder met alleen de lipstick en op de onderste zie je het resultaat van de twee samengevoegd.


Ik ben in ieder geval helemaal happy met mijn twee nieuwe MAC aankopen. Dit zal ook een combinatie zijn die ik vaak zal gaan dragen. In tegenstelling tot de Ariana Viva Glam lipstick, is deze lipstick (en lipliner) geschikt voor alle gelegenheden. En wat blijven de lipstick en lipliner goed zitten zeg! I love it! <3MAC lipstick Mehr (€19,50) & MAC Pro Longwear lipliner In Control (€19,00) zijn o.a. online te verkrijgen via de Mac Cosmetics webshop of bij de Douglas. 

Wat is jouw favoriete MAC lipstick op dit moment?

Liefs,
Chelsey

20 opmerkingen

 1. MAC Mehr is echt mijn favoriete lipstick! Hij staat mooi gecombineerd met het lip potloodje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mehr is momenteel ook mijn favoriet. Ik draag hem nu echt elke dag!

   Verwijderen
 2. Mac mehr! Ik hou van dat kleurtje, Ik vind de lipliner er ook heel mooi uitzien. De kleur en het potloodje zelf. Maar ik vind hem in vergelijking met de lipstick ook wel best duur eigenlijk:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, maar dat komt omdat dit een Pro Long Wear is. Hij blijft ontiegelijk lang en goed zitten, dus hij het is geld wel waard :)

   Verwijderen
 3. Echt hele mooie kleuren heb je gekocht! Staan je ook super! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een prachtige warme kleur!fijne review en een fijne week verder

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze staat ook nog op mijn wishlist <3 Staat je heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love it, zo'n soort combinatie van lippencil en lipstick is weer helemaal in. Staat hier ook hoog op de wishlist! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie kleuren heb je uitgekozen ! vooral die mehr is zelf ook mijn favoriet *hearteyes*

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi en staat je goed :).
  Xoxo, leoniae
  Www.leoniae.nl

  BeantwoordenVerwijderen