Ik ga vloggen?! | Update

Hoi allemaal! Op dit tijdstip zit ik hoogstwaarschijnlijk al in de trein naar Hardenberg, want ik ga wat leuks doen. Ik ga namelijk voor een paar daagjes naar Slagharen samen met Eliza. Mijn familie zit daar al vanaf afgelopen vrijdag tot en met vrijdag (een weekje dus). Dit doen we elk jaar, maar dit jaar was ik voor het eerst niet mee. Het kriebelde toch een beetje bij mij, dus heb ik besloten om een paar dagen langs te gaan met Eliza. Dit ga ik dus allemaal vloggen! Ik kreeg steeds vaker de vraag wanneer ik een keer ga vloggen, dus bij deze. Ik vind het ergens wel spannend, omdat ik liever achter de camera sta dan ervoor. Maar wie weet vind ik het wel hartstikke leuk en ga ik het vaker doen. Zodra de vlog(s) online staan, zullen jullie dat hier lezen :)


Liefs,
Chelsey


7 opmerkingen

 1. Oh ik wil het ook echt gaan doen haha.. Misschien kun je me inspiratie geven zodra je eerste online staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk joh, ik wil ook zo graag gaan vloggen maar durf het niet zo goed. Veel plezier in slag haren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat je gaat vloggen, ik ben benieuwd. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, ben benieuwd naar je vlogs. Heel veel plezier in Slagharen (zo vet!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo leuk lieve Chels! Ik kan niet wachten om ze te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk lieverd!! Ben echt benieuwd <3

  BeantwoordenVerwijderen