Bluetooth Shutter van de Action | Review

Hoi allemaal! Ik ben er vandaag weer met een review. Dit keer geen beauty product, maar een gadget. Ook niet onbelangrijk: hij is super budget. Jullie kennen allemaal vast wel het schap in de Action met allerlei gadgets voor je telefoon, laptop, tablet etc. Heel leuk dat het allemaal zo goedkoop daar is, maar negen van de tien keer werken de gadgets geen eens. Ik kwam deze Bluetooth Shutter tegen en hij leek mij best wel interessant. Dus vandaag ga ik hem voor jullie uittesten en kijken of deze wél werkt!


Toen ik foto's ging maken zag ik pas dat de remote shutter andersom in de verpakking zit haha. Maar goed, het gaat er uiteindelijk om of hij uberhaupt werkt. Op de verpakking staan 3 stappen, wat afbeeldingen van apparaten waarmee je de remote shutter mee kan gebruiken en op de achterkant vind je ook nog een overzichtje met welke apparaten je de remote shutter kan gebruiken. 'Taking a better selfie', nou daar ben ik benieuwd naar!De remote shutter uit de verpakking. Er komt ook een kleine batterij bij voor in de remote shutter. Deze kan je erin doen door het klepje op de achterkant omhoog te schuiven. Er zijn twee knoppen: één voor iOS apparaten en voor Androids. Aan de zijkant van de remote shutter zit nog een aan/uit knop.Ik ben de remote shutter gaan uitproberen met mijn iPhone6. Doordat er op de verpakking staat ''Open app'', dacht ik dat je ook een app moest downloaden. Dit vond ik al apart, omdat de remote shutter via Bluetooth werkt. Uiteindelijk ben ik het gewoon zonder een app gaan proberen. Ik zette de Bluetooth aan op mijn telefoon en liet hem verbinden met de remote shutter (nadat ik de remote shutter aan het gezet natuurlijk). Hij verbond meteen met AB Shutter 3.


Daarna pakte ik mijn selfiestick erbij die ik ook ooit had gekocht bij de Action voor nog geen €2,00. Er zit hier niet zo'n knopje op om een foto te maken, dus deze was ideaal om de remote shutter mee uit te gaan proberen. Ik deed mijn telefoon aan de selfiestick, zette hem op de camera stand en ja hoor.. Hij maakte gewoon écht een foto wanneer ik op het grote knopje drukte voor de iOS camera. Eindelijk een gadget van de Action die het wel doet!


Dus, mijn conclusie is: hij werkt helemaal prima! En dat voor maar €1,99. Het is eigenlijk wel moeilijk doen. Koop dan net zo goed een selfiestick die wel zo'n knopje heeft om een foto te schieten. Maar dit hoef je natuurlijk niet alleen te gebruiken met een selfiestick. Je kan je telefoon op zo'n statief zetten of gewoon ergens anders op en je hebt geen gedoe met de automatische timer op je telefoon. 1 klik op de knop en je selfie is gemaakt!


Bluetooth Shutter, te koop bij de Action voor €1,99.

Vind jij zo'n gadget handig?

Liefs,
Chelsey

3 opmerkingen

  1. Wat een handig ding! Op mijn selfiestick zit al een knopje dus hij is voor mij een beetje overbodig. Ik vind je telefoon hoesje trouwens heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat handig! Super dat deze wel werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ideaal zeg! Meestal werken zulke spulletjes alleen niet. Super dat deze wel werkt, en de prijs.. zo leuk aan de Action!

    BeantwoordenVerwijderen