What's in my daily make-up bag? | Beauty

Hoi! Daar ben ik weer. Ik had eindelijk weer wat tijd om foto's te gaan maken voor mijn blog. Eerder had ik op Instagram al vlug een foto erop gezet met een aantal van de make-up producten die ik dagelijks gebruik. Het leek mij leuk om het allemaal wat uitgebreider te laten zien op mijn blog, dus dat is wat ik vandaag ga doen!Als eerste beginnen we natuurlijk met de basis. Eigenlijk gebruik ik niet zo gek veel. De Nivea Men Aftershave balm gebruik ik als primer. Ik denk dat velen onder ons dat inmiddels wel doen door Nikkietutorials haha. Ik vind hem echt perfect werken als primer! Daarna doe ik een klein beetje BB cream van Etos op mijn hand en deze verdeel ik lichtjes over mijn gezicht. Ik wil altijd een natuurlijk resultaat. Daarna gebruik ik alleen nog op enkele rode plekjes de concealer van Catrice die ik met veel liefde gebruik.


De BB cream en concealer breng ik aan met een (neppe) beautyblender van W7. Daarna poeder ik alles af met de Banana Dreams Powder die ook van W7 is. Dit doe ik met een kabuki kwast van de Primark. Heel af en toe, wanneer ik er zin in heb, breng ik voor het afpoederen wat blush en highlighter aan. Dit is vaak alleen in het weekend.


Dan gaan we door naar de wenkies. Erg belangrijk natuurlijk. Eigenlijk doe ik ze niet meer elke dag, omdat ik geen gek dunne wenkbrauwen heb van mezelf. Maar ze zijn ook weer niet mooi vol. Ik kam mijn wenkbrauwen eerst door met een kwast van Primark. Dan ga ik aan de slag met het welbekende wenkbrauwkitje van Catrice. Daarvan neem ik de lichtste kleur en die breng ik aan met een dun eyeliner kwast van Essence. Tot slot zorg ik er nog voor dat mijn wenkbrauwen niet hun eigen leven gaan leiden door middel van een transparante wenkbrauwgel van Catrice.


En dan het leukste gedeelte (vind ik): de ogen! Zo nu en dan maak ik graag een nude ooglook, maar dagelijks gebruik ik alleen mascara. Eerst zet ik een lijntje met een oogpotlood op mijn bovenste waterlijn, net onder de wimperhaartjes. Dit zorgt ervoor dat je wimpers voller ogen. Daarna krul ik mijn wimpers met een wimperkrultang van de Primark. En dan pak ik mijn lievelings mascara erbij van Maybelline. Soms lukt het niet om bepaalde haartjes uit elkaar te krijgen of hebben mijn wimpers hun dag niet. Dan pak ik de mascara wands van Flying Tiger erbij. Deze mascara wands separeren mijn wimpers mooi en zorgen ervoor dat eventuele klonters verdwijnen. I love it!


Dit zijn dus de producten die ik echt dagelijks gebruik en zeker niet mogen ontbreken in mijn make-up tas. Het zijn er niet eens gek veel, maar ik houd mijn make-up graag rustig en zo natuurlijk mogelijk!

Wat mag er echt niet ontbreken in jouw dagelijkse make-up tas?

Liefs,
Chelsey

2 opmerkingen

  1. In mijn makeupbakje moet ook zeker de kabuki kwast van de primark liggen. Ik vind die ook zo fijn, hij brengt mijn poeder erg fijn aan. Die mascara borsteltje van de flying tiger heb ik ook maar gebruik ze niet heel vaak. Vind ze toch niet zo fijn, ik gebruik meestal gewoon een borstel van een lege mascara om mijn wimpers extra uit mekaar te halen als dit nodig is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel goeie producten dat je gebruikt meid!

    <3 Liefs Naomi

    BeantwoordenVerwijderen