Summer inspiration | WeHeartIt

Goedemorgen allemaal! Het wordt vandaag prachtig weer en daardoor verlang ik steeds meer naar de zomer. Op WeHeartIt ben ik ook volop zomerse foto's aan het ''harten'' en heb ik een collectie samengesteld die alleen maar nog groter wordt. Om de zomerse kriebels aan jullie door te geven, ga ik vandaag een aantal foto's met jullie delen!Ik heb een aantal favoriete plaatjes uitgezocht die in mijn collectie zitten en heb daar een paar simpele collages mee gemaakt. Die drankjes zien er echt heerlijk uit! Oké, het is niet helemaal realistisch allemaal, omdat het in Nederland nooit zo mooi zal worden. Maar dromen mag altijd, toch? Pak een verfrissend drankje erbij en enjoy!
Ben je al een beetje in de stemming? Ik in ieder geval wel! Wil je meer van zulk soort foto's zien? Volg mij dan vooral even op WeHeartIt (lifeaschelsey) of klik hier.

Hebben jullie zin in de zomer?

Liefs,
Chelsey

5 opmerkingen

 1. Prachtige inspiratie! Ik heb altijd zin in de zomer en nu heb ik ook zin om op reis te gaan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh ik krijg zó veel zin in de zomer van deze foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omg jaaaa geef me zomer! I LIKE THIS.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ugh...wat en prachtige foto's! Ik wil nu echt op vakantie haha. -x-

  BeantwoordenVerwijderen