Nouveau Vintage sieraden van Lucardi | Moederdag

Hoi! Er was een tijdje niks meer online gekomen, but I'm back at it again! Ik mocht van Lucardi een mooie set sieraden ontvangen, speciaal voor moederdag. Met hun moederdagcampagne willen ze alle moeders in het zonnetje zetten met het merk Nouveau Vintage waar ik jullie vandaag meer over ga vertellen! Ben je benieuwd geworden? Lees dan vooral even verder.Dankjewel mama 
Uiteraard ga ik eerst mijn moeder bedanken voordat ik jullie meer ga vertellen over de sieraden die ik heb mogen ontvangen. Mijn mama is al jaren lang mijn beste vriendin (en ja, zelfs terwijl ik flink aan het puberen was!). We hebben samen veel gedaan en we hebben samen ook altijd de grootste lol. Van nummers van The Script keihard meezingen in de kroeg (met een slok op) tot samen op de bank JONAS kijken met een bak chocolade ijs erbij. Ik weet dat ik haar dagelijks irriteer met mijn valse gezang, maar dat doe ik met heul veul liefde haha! Ook kan ik altijd bij haar terecht wanneer ik een schouder nodig heb om op uit te huilen of als ik ergens over wil praten. Mijn mama is een sterke vrouw die heel veel heeft moeten doorstaan en daarom vind ik dat zij dit setje sieraden dubbel en dwars heeft verdiend <3!


Mijn moeder vind de kleur aquamarine erg mooi, dus ben ik voor het setje gegaan in die kleur. De Nouveau Vintage sieraden hebben een klassieke jaren '20 stijl, maar dan wat meer van deze tijd waardoor ze goed te dragen zijn door onze mammies! De kettinkjes, oorbellen en ringen zijn goldplated met zirkonia stenen in een mooi kleurtje. Deze sieraden zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleurtjes, dus voor ieder wat wils. Je kan kiezen voor een set in één kleur of deze combineren met verschillende kleurtjes.Zoals ik al vertelde, heb ik voor de prachtige kleur aquamarine gekozen. Toen ik de sieraden op de webshop zag, was ik even bang dat de sieraden erg oudbollig zouden zijn. Maar dat is gelukkig helemaal niet zo! De ring is niet supergroot, maar gewoon lekker subtiel. Mijn moeder is niet iemand die rondloopt met grote, blitsende, sieraden, dus deze sieraden zijn ideaal voor haar!


Ten eerste: ik + oorbellen fotograferen is geen goede combinatie, haha! Het was ook voor het eerst dat ik dit deed, maar het is uiteindelijk toch nog gelukt. Ook deze oorbellen zijn klein en subtiel. Maar het goud en deze mooie blauwe kleur zorgen ervoor dat het toch een beetje opvalt.En tot slot, mijn persoonlijke favoriet, het kettinkje! Het is een lang kettinkje met weer hetzelfde zirkonia steentje. Ik vind hem erg mooi en goed draagbaar. Echt iets voor mijn moeder! Ook vooral de kleur, prachtig! Ik ga hier iemand heel erg blij mee maken.


Ik vind het supertof dat ik dit setje sieraden heb mogen ontvangen van Lucardi om cadeau te doen aan mijn moeder. Ik weet zeker dat mijn moeder er erg blij mee zal zijn! Zelf ga ik binnenkort nog even langs bij de dichts bijzijnde Lucardi voor een mooi horloge, dus dat zal ik over een tijdje ook met jullie gaan delen op mijn internet plekje. Ik wil in ieder geval Lucardi bedanken voor de prachtige sieraden!

Hoe ga jij je moeder bedanken met moederdag?

Liefs,
Chelsey

7 opmerkingen

 1. Ah wat een perfect cadeau zeg voor moeder dag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit leuk geschreven! Mooi cadeau <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige sieradensetje. Mijn moeder krijgt een zelf geknutselde bos bloemen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige set zeg! Echt een hele mooie kleur! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke sieradenset, de helder blauwe kleur heeft ook echt een mooie uistraling :) Zeker leuk voor moederdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig cadeau voor moederdag! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik moest lachen om je stukje ik + oorbellen fotograferen.. Vandaag gedaan en sjonge wat waren deze oorbellen lastig om vast te leggen haha. Mooi zijn ze in het blauw!

  BeantwoordenVerwijderen