ABSolutely April Challenge | Workout

Hoi allemaal! Sinds september 2015 sport ik door middel van de Bikini Body Guide (oftewel BBG) van Kayla Itsines. Toen ik bijna de eerste guide had afgerond, lag ik er even helemaal uit met het sporten. Meerdere pogingen gedaan om mezelf weer te herpakken en dat is mij eindelijk weer gelukt. Maar nu kwam Charlotte laatst met iets heel leuks: de ABSolutely April Challenge van FollowFitGirls. Nadat ik de guide had aangeschaft kon ik niet wachten om te gaan beginnen. Vandaag, woensdag 6 april, gaat de challenge van start. En uiteraard ga ik mijn ervaring met jullie delen!


''Maar Chelsey, wat houdt de challenge in dan?''. Simpel: 4 weken lang ga je buikspieroefeningen doen en kan je gemakkelijk vanuit huis doen. Er zijn twee schema's: één voor beginners en één voor gevorderden of voor de meiden die wel van een extra uitdaging houden. Het is al helemaal mooi meegenomen dat de workouts slechts enkele minuten per dag duren. Ik vind de challenge in ieder geval de moeite waard om te proberen.

Ik ga het schema voor gevorderden volgen, omdat ik al ervaring heb met buikspieroefeningen. Naast buikspieroefeningen wil ik gaan skeeleren (als het Hollandse weer dat toelaat), butt workouts doen en ga ik tussendoor nog naar de sportschool. Hieronder zien jullie een foto van hoe mijn buikje er nu uitziet. Het is nog niet hoe ik het wil hebben, dus ik hoop dat deze challenge mij zal helpen om mijn doel te behalen.


Na deze 4 weken zal ik weer een update met jullie delen. Hoe vond ik de challenge? Wat vond ik van de guide die ik heb aangeschaft? Wat vond ik van het schema? Waren de oefeningen gemakkelijk of juist uitdagend? En natuurlijk deel ik dan een progress foto met jullie! Ik heb er in ieder geval zin in en kan niet wachten om mijn progress foto te gaan delen met jullie.

Doe jij wel eens buikspieroefeningen?

Liefs,
Chelsey

3 opmerkingen

  1. Wat een goed idee zeg! Ik moet ook echt meer gaan sporten maar ben stiekem te lui..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat goed dat je dit gaat doet! Buikspieroefeningen doe ik niet heel veel, ik doe voornamelijk oefeningen voor mijn benen haha:) dat is harder nodig! Veel succes en ik hoop dat je er iets van gaat zien haha: )

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je het doormiddel van zo'n challange doet! Ik sport zelf bij de sportschool en om de 2 maanden krijg ik een nieuw trainingsschema.

    BeantwoordenVerwijderen