W7 Lip Legend | Is het wat?

Hoi! De laatste tijd zag ik steeds vaker de Lip Legend van W7 voorbij komen. Dit is een soort top coat die jouw lipstick matte zal maken. Ik heb een aantal lipsticks in mijn stash zitten, waarvan ik zou willen dat ze matte waren. Dus dit leek mij een erg interessant product. Werkt het? Maakt het mijn lipstick echt matte? Kortom, is het wat? Je leest het vandaag op mijn blog!

Dit is geen review, dus zal ik niet te veel details geven over de verpakking. Het doosje ziet er leuk en speels uit, maar de matte top coat is vrij simpel. Niks op aan te merken. 
De Lip Legend zelf lijkt net op een normale lippenbalsem en werkt eigenlijk ook een beetje zo. Er zit verder geen spannende geur aan.Maar dan zijn jullie natuurlijk vast benieuwd naar hoe de top coat werkt. Ik ga hem voor jullie uittesten met mijn Kiko lipstick in de kleur Amaranth. Deze is best glossy, maar ik houd zelf meer van matte. We gaan het uittesten!


Hoe werkt het? Ten eerste breng je de gewenste lipstick aan die je matte wilt gaan maken. Dan dep je een beetje over je lippen met een tissue of wattenschijfje. En tot slot ga je met de Lip Legend voorzichtig over je lippen heen. En tadaa! Je lipstick is matte. Op de eerste foto hieronder draag ik helemaal niks. Geen lippenbalsem en geen lipstick. Op de tweede foto draag ik Amaranth van Kiko en op de laatste foto draag ik Amaranth in combinatie met de matte top coat van W7. Ik moet zeggen dat ik het resultaat mooi vind! 
Dus, de Lip Legend van W7. Is het wat? Ja, zeker! Hij maakt je glossy lipstick matte. Het is eigenlijk een beetje dubbelop. Een glossy lipstick kopen en de Lip Legend, omdat je die lipstick matte wilt hebben. Kan je net zo goed een matte lipstick kopen natuurlijk. Maar ik vind hem wel erg handig, want ik heb een aantal lipsticks die niet matte zijn. Dan komt deze matte top coat goed uit! Er is alleen één nadeel: het is lastig om de Lip Legend helemaal schoon te krijgen na gebruik. Heeft iemand hier misschien tips voor? Ik hoor ze graag :)!


De Lip Legend van W7 heb ik gekocht bij The Beautyshop in Alkmaar voor €5,00 of via de webshop van W7.

Wat vind jij van de Lip Legend?

Liefs,
Chelsey

14 opmerkingen

 1. Juist super handig als je een matte lipstick wilt in een kleur die er niet met een matte finish is! Geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh deze wil ik ook heel graag hebben nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah wat een handig product alleen de kleur gaat er wel een beetje op zitten denk ik?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, het is lastig om de Lip Legend na gebruik schoon te maken zodat je hem kan gebruiken bij een andere lipstick. Dat is het enige nadeel.

   Verwijderen
 4. Wauw dat is zeker een goed resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! Wat handig.. je ziet ook echt duidelijk verschil. Mooie review Chels!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive