Powerbank van GSMoplader.nl | Review

Hoi allemaal! Ik mocht wat uitkiezen op de webshop van GSMbatterij.nl en GSMoplader.nl. Zoals jullie wellicht al weten, ga ik graag naar concerten. Maar ik ben ook zo'n type die dan het liefst 5 uur voor aanvang al bij het Ziggo Dome staat. Iets wat ik dan al-tijd meeneem, is een Powerbank voor mijn telefoon. In die 5 uur zit ik graag op mijn telefoon om de tijd te doden, maar we weten allemaal wel hoe snel die dingen leeg gaan. Daarom neem ik altijd een powerbank mee. Niet alleen naar concerten, maar ook als ik een dagje weg ga. Mijn Powerbank van de Action was inmiddels wel weer toe aan vervanging, dus was ik enorm blij toen ik deze Powerbank mocht ontvangen ter review. Vandaag ga ik jullie er wat meer over vertellen!De Powerbank die ik heb mogen ontvangen is de zogenoemde Externe Batterij Zwart 2.600 mAh. Deze compacte Powerbank kan je gemakkelijk overal mee naartoe nemen en is geschikt voor alle mobiele telefoons en digitale apparaten met een USB-poort. Zoals jullie hieronder kunnen zien, is de Engels op de achterkant van de verpakking niet op z'n best. Op de zijkanten kan je verder zien welke apparaten je onder anderen kunt opladen met de Powerbank.

In de verpakking zat (natuurlijk) de staafvormige, zwarte, Powerbank en een USB-kabel waarmee je de Powerbank kunt opladen aan je laptop of computer. Wat ik wel mis is een gebruiksaanwijzing. Ik heb al eens eerder een Powerbank gehad, waardoor ik weet hoe het werkt, maar voor mensen die zoiets nog nooit eerder hebben gebruikt was een gebruiksaanwijzing wel handig geweest.
Ik heb de Powerbank aangesloten op mijn laptop door middel van de USB-kabel die erbij geleverd werd. Wat mij meteen opviel, was dat de Powerbank een rood LED-lichtje aangaf. Wat dit precies betekend weet ik niet. Vandaar dat een gebruiksaanwijzing wel handig geweest zou zijn. Maar zo te zien laadt hij in ieder geval wel op!Daarna ben ik hem gaan uittesten met mijn telefoon. Hiervoor heb je wel je eigen oplaadkabeltje nodig. Deze stop je in de Powerbank en je telefoon. Maar dan ben je er nog niet. De Powerbank kan je aanzetten door op het zilveren vierkanten knopje te drukken. Zonet kon je zien dat het LED-lampje rood was en tijdens het opladen van mijn telefoon was hij blauw. Ik ga er vanuit dat hij dan mijn telefoon oplaadt. De Powerbank doet het tenminste! Ik heb namelijk eens gehad dat ik een duurdere Powerbank had aangeschaft en dat hij het vervolgens helemaal niet deed.Ik heb de Powerbank al een hele dag uitgetest. Toen mijn telefoon nog zo'n 20% was, deed ik hem aan de Powerbank. De Powerbank laadde hem weer volledig op. Heel fijn! Ook is de Powerbank handig mee te nemen. Hij past gemakkelijk in een klein schoudertasje. Het enige wat je dan verder nog moet meenemen is je eigen oplaadkabeltje. Wat betreft de LED-lampjes, zag ik op de webshop staan dat de LED-lampjes de kleuren rood, groen en blauw aangeeft. Ik denk dat de kleur rood betekent dat de Powerbank zichzelf aan het opladen is via de laptop of computer, dat het LED-lampje groen wordt zodra de Powerbank volledig is opgeladen en dat blauw aangeeft dat hij het aangesloten apparaat aan het opladen is. Tenminste, dat is mijn theorie hoor haha!


Mijn conclusie is dus dat dit een fijne en betaalbare Powerbank is. Hij is lekker compact en simpel. Past gemakkelijk in je jas- of broekzak en in je tas. Het enige wat je verder moet meenemen is je oplaadkabeltje en je kan je telefoon werkelijk waar overal opladen wanneer je maar wilt. Ik ben in ieder geval om. Nu jij nog! Ik wil GSMoplader.nl bedanken voor de prettige samenwerking en de snelle levering.

Zwarte Powerbank, €22,95 te verkrijgen op GSMoplader.nl of op Powerbanks.nl

Gebruik jij wel eens een Powerbank?

Liefs,
Chelsey

Het product in dit artikel heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 opmerkingen

 1. Ik heb ook een (goedkope) powerbank, maar ik gebruik hem eigenlijk nauwelijks. Maar er is altijd wel een stopcontact in de buurt als ik moet opladen. Voor langere dagen of weekend weg, is het wel ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ze graag! Super handig om mee te nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan niet meer zonder altijd een powerbank bij me te hebben!
  Zeker een goeie keus geweest

  BeantwoordenVerwijderen