Perfecte sportoutfit van Espirit | Fashion inspiration

Hoi allemaal! Zoals jullie wellicht al weten, ben ik tegenwoordig actief bezig met sporten. Zo nu en dan heb ik ook wat motivatie nodig. En hoe ik gemotiveerd raak? Door te kijken voor nieuwe sportkleding! Want ja, we willen er natuurlijk wel leuk uitzien tijdens het sporten. Daarom was ik wat aan het rondkijken op de webshop van Espirit voor wat outfit inspiratie en stuitte ik op dé perfecte sportoutfit. Kijk je mee?Uiteraard beginnen we met de sportlegging. Op de een of andere manier vind ik het leukst om voor sportleggings te kijken. Er zijn zoveel leuke! Maar ik wilde toch echt één keuze maken en die is gevallen op deze legging met dit leuke printje. De laatste tijd ben ik helemaal dol op dit soort printjes. Deze legging is ook lang. Ideaal met deze kou! En ja, het printje is gewoon geweldig.Het sporttopjedat ik heb gekozen, is lekker basic. Maar heeft wel een opvallend kleurtje. Omdat de sportlegging al een print heeft, wilde ik de top rustig houden. Dus, tadaa! Ik vind de kleur ook mooi passen bij de legging. Heel belangrijk, natuurlijk.Een sportbeha mag zeker niet ontbreken als vrouw zijnde. We willen natuurlijk wel dat de boobies op hun plek worden gehouden. Ik vind het wel altijd belangrijk dat de sportbeha stevig is en mijn borsten goed ondersteund. Maar tegelijkertijd moet het ook comfortabel zitten. Ik kwam deze sportbeha tegen en deze ziet er erg goed uit, al zeg ik het zelf. Past ook perfect bij de top en legging!


Ik vind het ook altijd prettig om iets aan te hebben met lange mouwen, want ik ben echt koukleum nummer 1! Dit vest ziet er heerlijk warm uit en comfortabel. Ook vind ik de mintgroene details erg leuk. Wie houdt er nou niet van mintgroen?


Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zie mijzelf al helemaal sporten in deze outfit. In deze outfit ben je klaar om de sportschool te gaan veroveren! Naast sportkleding, heeft Espirit ook hele leuke bloesjes, jurken, jeans, jumpsuits en nog veel meer. In ieder geval een bezoekje waard. Ik heb er in ieder geval leuke inspiratie kunnen opdoen voor sportkleding, dus nu jij nog!

Wat mag écht niet ontbreken aan jouw sportoutfit?

Liefs,
Chelsey

12 opmerkingen

 1. Oh die top is leuk zeg! Lekker vrolijk kleurtje. Ik ben als ik ga sporten en een leuke outfit wil dragen altijd helemaal fan van de mooie sportschoenen en een leuk trainingsvest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk hè? Sportschoenen zijn inderdaad ook erg belangrijk.

   Verwijderen
 2. Oooh dat vestje is echt iets voor mij! Ik heb heel veel sporttopjes en heb het altijd zo koud voor ik aan mijn work-out of groepsles begin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook echt een koukleum. Zo'n vest is dan heel handig!

   Verwijderen
 3. Ik vind de top heel mooi, zelf moet ik echt weer een leuke sport outfit gaan scoren! Maar ik weet nog niet wat haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ik hoop dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen haha!

   Verwijderen
 4. Ben zelf nog opzoek naar een goeie sportlegging, deze ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet echt nog een vestje hebben voor het hardlopen! Topje is ook leuk :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een hele leuke sport outfit samengesteld! Ik vind de kleur van het topje ook erg gaaf! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleding ervoor helpt zeker voor motivatie! Leuke outfit. :D

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive