MAC Viva Glam Ariana Grande lipstick | Review

Eindelijk mocht ik hem bestellen. De Viva Glam Ariana Grande lipstick van MAC. Ik had mezelf voorgenomen dat ik hem mocht bestellen als ik was aangenomen bij de Primark. Dus guess what? Ik ben aangenomen en ben toen meteen naar de webshop van MAC gesjeesd om de lipstick te bestellen. It's finally mine en vandaag laat ik hem met trots aan jullie zien!


Dit is alweer mijn vierde MAC lipstick in een korte tijd. Misschien dat ik lichtelijk verslaafd begin te raken. In ieder geval, ik wilde deze lipstick z├│ graag. Maar elke keer als ik in Amsterdam was, was hij overal uitverkocht. Gelukkig was dit niet het geval op de webshop van MAC. Deze lipstick van Ariana Grande komt dus uit de Viva Glam collectie en is een matte lipstick. De matte lipsticks van MAC vind ik persoonlijk wel fijn. Het doosje is iets anders dan normaal. De handtekening van Ariana staat er namelijk op in het rood. Erg leuk detail!De lipstick zelf is ook wat anders. Ook deze heeft rode details, maar wel nog steeds de welbekende zwarte glittertjes.


Toen ik de kleur voor het eerst met eigen ogen zag, schrok ik wel een beetje. Wow, wat is 'ie donker zeg. Hij lijkt haast zwart! Maar ik werd wel erg nieuwsgierig. Zal het mij staan, zo'n kleur? De omhulsel is rood en ook hier staat Ariana's handtekening op.En dan de swatches. Het gaat er natuurlijk om hoe de kleur uiteindelijk is. Bovenste foto is zonder flits, daaronder met flits. Als je de lipstick alleen ziet lijkt hij donker bruin en bijna zwart, maar op de zwart is hij veel meer paars. Ik vind hem mooi!En dan zijn jullie nu vast wel benieuwd naar hoe de lipstick mij staat. Dus hierbij een full-face! Ik weet zelf nog niet echt wat ik ervan vind. De lipstick benadrukt wel erg mijn velletjes, zelfs na het scrubben. De kleur vind ik echt prachtig, maar of hij mij staat... daar ben ik nog niet echt over uit. Wat vinden jullie?


Het maakt niet uit of ik uiteindelijk vind dat hij mij niet staat, want deze lipstick is zeker wel een pareltje. Heel bijzonder kleurtje ook. De matte finish vind ik ook fijn, hij droogt mijn lippen in ieder geval niet uit. De lipstick is ook gemakkelijk aan te brengen, maar als je een foutje maakt is dat wel snel te zien doordat de kleur zo donker is. Toch ben ik superblij met deze lipstick. Hij is prachtig <3. Ook een pluspunt: de gehele opbrengst van de Viva Glam Ariana Grande lipsticks gaat naar de hulpverlening voor vrouwen, mannen en kinderen met HIV/AIDS. Dus je draagt ook nog eens bij aan een goed doel door het kopen van deze lipsticks.


MAC Viva Glam Ariana Grande is o.a. te verkrijgen bij Douglas en via de MAC webshop voor €19,50. 

Wat vinden jullie van dit kleurtje?

Liefs,
Chelsey

17 opmerkingen

 1. Hij staat je prachtig Chels! Ik ben ook gek op deze lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij staat je heel erg mooi. Prachtige wimpers heb jij zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe kleur! Staat erg mooi bij je haarkleur ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een leuke donkere kleur, staat je ook goed Chelsey!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En hij staat je geweldig! Wat kun jij deze kleur goed hebben Chels!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had van veel mensen gehoord dat hij niet egaal aanbracht, maar bij jou ziet hij er heel dekkend uit. Een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoiets had ik ook gelezen inderdaad, maar hij dekt bij mij wel mooi!

   Verwijderen

Blog Archive