Life as Chelsey #19 - ziek, middagje Zaandam, winactie

Hoi en een hele goedemorgen allemaal! Daar ben ik weer met een nieuwe fotodagboek op de vroege maandagochtend. Deze week ging een beetje kwakkelend. Ik voelde mij opeens niet bepaald fit, had enorm slecht geslapen en het was mijn weekje gewoon niet echt. Maar naast het ziekig zijn heb ik alsnog het een en ander gedaan. Kijken jullie mee?


Maandag 21 maart 2016.
De week begon ik weer met sporten. Tijd om het weer goed en volledig op te pikken.


Vandaag was het precies een jaar geleden toen ik The Script voor het laatst live zag. Daarom droeg ik vandaag één van mijn The Script shirts. Ze moeten snel weer komen hoor. Een jaar is veel te lang :(.


Ik ontbeet voor het eerst weer met Brinta. Ook wel weer eens lekker.


Dinsdag 22 maart 2016.
Ik werd super beroerd wakker na een slapeloze nacht. Daarom had ik mij maar ziek gemeld van school en dook ik terug mijn bed in. Alleen zonder succes. Ik kon écht niet meer in slaap komen. Bahh. 's Middags kwam ik er toch maar uit en besloot ik weer wat bananen pancakes te gaan maken. Ik had namelijk nog helemaal niks gegeten. Ik heb ook amper smaak, dus pleurde ik er wat stroop overheen.


En dan ook nog eens de aanslagen in Brussel. Ik heb er geen woorden voor.. Wanneer houd het eens op?


In de middag ging ik proberen om toch nog productief te zijn. Ik ging het huiswerk maken voor de volgende dag.


En daarna dook ik weer mijn bedje in met Netflix en stroopwafels. Ik had deze stroopwafels maandag op school gekocht, maar was ze helemaal vergeten.


Woensdag 23 maart 2016.
Ik werd optijd wakker en besloot mezelf klaar te maken voor school. Ik had een super lekker ontbijtje gemaakt. Havermout met stukjes appel, kaneel en pindakaas. Alleen had ik nog steeds geen smaak en bleef ik maar inkakken. Ik voelde mij nog steeds niet fit, dus bleef ik nog een dagje thuis.


De seizoensfinale van Pretty Little Liars kijken it is. Alleen vind ik de nieuwe afleveringen van PLL zo tegenvallen... of ben ik de enige die dat vind?


Ziek zijn is een goed excuus om lekker veel thee te drinken.


Donderdag 24 maart 2016.
Ik werd om half 6 al wakker voor school. Ik had weer een havermout ontbijtje gemaakt. Dit keer met banaan, kaneel en pindakaas. Had helaas weer niet veel smaak.


Chris die was vandaag jarig, dus daarom mag hij weer even shinen op mijn blog.


Jammer genoeg voelde ik mij na 4 uurtjes les helemaal niet tof en ben ik naar huis gegaan. Ik ging nog even langs de Jumbo om wat lekkers te halen en nam water mee met citroen en munt.


Op bed even opladen.


En mijn DVD van The Mockingjay part 2 kwam binnen. Nu heb ik alle vier de films op dvd in special edition.


Vrijdag 25 maart 2016.
Er staat een WINACTIE online. Je kan een Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze winnen. Heb jij hem al gezien?


Ik voelde me al iets beter, maar nog steeds niet helemaal. Toch wilde ik er even uit en vroeg ik aan Esmee of ze zin had om even naar Zaandam te gaan. Dus dat was de planning.


Na een aantal winkels gingen we bij de Hema wat eten. We waren allebei ziekig en hadden niet veel trek, dus nam ik alleen een tosti. Het was overigens ook nog eens onwijs druk bij de Hema.


En de award voor de beste vriendin gaat naar...? Haha, ik nam deze mee voor mijn vriend.


Na een paar uurtjes hadden we alles wel weer gezien, dus we gingen lekker op tijd naar huis. Zaandam is eigenlijk ook niet een super leuke stad om te gaan winkelen eigenlijk.


Ik ging eigenlijk alleen naar Zaandam om bij de Primark te kijken voor wat zwarte bloesjes. Ik ga namelijk in mei werken bij de nieuwe Primark in Alkmaar en dan moet je helemaal in het zwart. Ik ging uiteindelijk naar huis met een simpel zwart bloesje en een soort bloes jurk. Daarnaast had ik alleen een paar kleine aankopen gedaan bij andere winkels. Bij Tiger kocht ik bijvoorbeeld deze spulletjes in mint.


In de avond ging ik naar Thom. We gingen nachos maken voor tijdens het film kijken. Before.


En after. Het heeft gesmaakt!


Zaterdag 26 maart 2015.
Deze mascara had ik gister gekocht bij de Kruidvat. Ik hoorde er veel goede verhalen over en ook ik ben tevreden.


En vandaag was het precies een jaar geleden toen The Script mij ging volgen op Instagram. Awhhh <3.


Poes.


Poes!


's Avonds at ik bij mijn opa en oma. Mijn oma weet altijd precies wat ik lekker vind.


Thuis ging ik voor de verandering maar weer eens Gossip Girl kijken met popcorn erbij.


En daarna ging ik The Mockingjay part 2 kijken.


Met ijs.


Zondag 27 maart 2016.
Happy Easter!


Wij doen eigenlijk nooit iets speciaals met Pasen. Het was gewoon een rustig dagje. In de avond ging ik weer naar Thom, maar heb daar verder geen foto's meer gemaakt.

Mijn weekje was een beetje meh. Sporten lukte alleen op maandag en toen werd ik ziek, dus ik voelde mij alles behalve fit de afgelopen week. Nieuwe week, nieuwe kansen!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

Blog Archive