Life as Chelsey #17 - Ariana lipstick, Allegiant, heel veel donuts

Hey allemaal! Het is weer maandag, dus dan staat er weer een nieuwe fotodagboek online. Ook deze is, net als vorige week, weer goed gevuld met foto's van de afgelopen week. Het was een heerlijk en productief weekje waarin ik leuke dingen heb gedaan en veel donuts heb gegeten. Tja, ik zou Chelsey niet zijn als ik geen foodies zou delen. Kijk je weer mee?


Maandag 7 maart 2016.
Ik werd wakker en toen ik naar buiten keek lag er sneeuw. Ik dook voor een halfuurtje terug en daarna zag ik dit. Nederland, ik begrijp je echt niet meer.


Sporten. Legday it is!


Mijn Viva Glam Ariana Grande lipstick van MAC kwam eindelijk binnen. Yay, happy me! De review van dit pareltje staat overigens al online. Klik hier voor de review.Ik had trek in noedels.


Dinsdag 8 maart 2016.
Fijne producten van Essence, All About Matt!


Happy International Women's day <3.


Ik was weer eens te vroeg op het station.


In de pauze had ik onder anderen ham-kaas croissantjes gehaald en.. DONUTS.


Zomers weertje hoor.


Woensdag 9 maart 2016.
Dinsdagavond werd een laat avondje voor mij. Ik had vandaag namelijk een presentatie voor Nederlands wat gelukkig goed ging. Toen ik weer thuis was van school ging ik meteen weer even sporten.


Sporten be like (ik ben al die snapchat filters inmiddels wel weer zat)


En na het sporten een grilled cheese naar binnen werken.. ja.


Ik was even bij mijn opa en oma om daar huiswerk te gaan maken (ze wonen in dezelfde straat). Bij ons was er niemand thuis. Zusje naar balletles met mijn moeder en broertje op school. Dus ging ik gezellig huiswerk maken bij mijn opa en oma. Poes!


Donderdag 10 maart 2016.
Ik moest een paar uur later beginnen op school, dus had ik nog tijd om een beetje te gaan lezen. Heerlijk.


Sinds vorige week is donderdag nu visdag bij ons! In het tussenuur halen we dan kibbeling. Ik houd eigenlijk totaal niet van vis, maar kibbeling gaat er altijd wel in bij mij.


En had ik ook weer donuts gehaald... tja.


Vrijdag 11 maart 2016.
Vandaag kwam een review online over de Rock 'n' Doll mascara uit de nieuwe collectie van Essence. Heb jij hem al gespot?


Esmee was rond 5 uur bij mij. We gingen even naar de Albert Heijn, boodschappen doen voor de avond. En toen zag ik de donuts weer liggen... en kocht ik weer donuts...


's Avonds hadden we bij de nieuwe bioscoop Vue in Alkmaar afgesproken met Angelique. Popcorn!


Wij gingen naar Allegiant. Ik vond de film helaas best tegenvallen. Dit komt vooral doordat ik alle drie de boeken heb gelezen een tijd geleden. De eerste film vond ik goed, Insurgent kreeg ik al mijn twijfels bij en Allegiant vond ik persoonlijk ook niet zo geweldig. Jammer! Ik denk dat als je de boeken niet hebt gelezen, dat je hem dan wel leuk zal vinden.


Na de film gingen ik en Esmee nog de stad in om wat drankjes te gaan doen.


En rattie (oftewel Esmee)


Zaterdag 12 maart 2016.
Ik en Esmee waren wonderbaarlijk genoeg gewoon optijd wakker en gingen verse broodjes halen bij de Spar.


Ik had om half 2 een afspraak bij de kapper waar ik binnenkort misschien meer over zal vertellen. Esmee zou meegaan zodat we daarna samen konden fietsen naar Heiloo. We hadden nog heel veel tijd over tot de afspraak, dus gingen we nog even naar wat winkeltjes. Ik spotte deze schattige Nutella potjes bij de Big Bazar!


Ik en Esmee willen een keer de chocolade fontein gaan uitproberen die ik aan mijn moeder gaf met kerst. Wanneer we dat gaan doen, gaan we sowieso hele leuke spulletjes ervoor halen bij de Xenos.


Bij de Hema was ik weer even losgegaan met lipstick swatchen. Ik heb me ingehouden en geen lipstick gekocht.


Na de afspraak bij de kapper gingen we richting Heiloo. Wij fietsen dan altijd langs Di Fiorentina. Het was heerlijk weer, dus gingen we een lekker ijsje halen.


Eenmaal weer bij Thom, kreeg ik een pizza burger voor mijn neus geschoven. Jummy.


Wat later op de avond gingen ik en Thom nog wat boodschapjes doen bij de Albert Heijn. Er waren jammer genoeg geen donuts meer, maar ik zag wel al deze paaseitjes. Je kan bij de Albert Heijn zelf een doosje samenstellen.


Wij hadden Jack Daniel's gehaald. Normaal gesproken vind ik Whiskey echt niet lekker, maar deze is met honing en daarom ook erg lekker.


Zondag 13 maart 2016.
Ik had heel lief chocolaatjes gehaald voor Thom. En wie zit erin te eten? Jup, ikke.


Zo lag er afgelopen maandag sneeuw en vandaag scheen het zonnetje weer heerlijk. Ik ging op de fiets weer naar Alkmaar. Alleen stond er jammer genoeg wel een windje. Als die weg was, dan was het perfect weer.


Thuis kreeg ik de kriebels om foto's te gaan maken. Het was namelijk nog mooi licht. Ik had een BB cream gekocht van Etos waarvan ik foto's ging maken. Deze plaatste ik op mijn Instagram (@lifeaschelsey)


Leuke tip: bij de Action kan je stukken hobby textiel halen. Ze zijn ook lekker goedkoop. Leuk om te gebruiken als achtergrond voor foto's!


Het was een heerlijke zondag hoor.


En dit was mijn weekje weer! Ik heb enorm veel donuts gegeten (dat is nog zacht uitgedrukt) en ik ben ook weer lekker productief geweest. Hopen dat de aankomende week ook zo fijn zal worden!

Zijn jullie ook zo dol op donuts?

Liefs,
Chelsey

16 opmerkingen

 1. Leuke foto's! En wat heb je lekker veel donuts gegeten hmm..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat heb je veel donuts gehaald zeg deze week. Wel super lekker natuurlijk! Ik heb hier ook één liggen die ik zo heerlijk ga opeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Ariana lipstick is ook echt super mooi! Al die donuts en dat eten <3 maar ook goed bezig met sporten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al die donuts werken het sporten eigenlijk een beetje tegen, maar ik kan het wel hebben hihi.

   Verwijderen
 4. Leuke foto's, krijg er alleen een beetje honger van.. De lipstick van Ariana Grande is prachtig heb ik ook ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lezers honger krijgen van mijn foto's hoor ik wel vaker haha! Hij is inderdaad heel mooi.

   Verwijderen
 5. SO MANY DONUTS HAHA! Heerlijk :). Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan wel eerlijk toegeven dat ik misschien een klein beetje heel erg verslaafd ben aan donuts haha. Dankje Kimberly!

   Verwijderen
 6. Ariana Grande lipstick <3 Ik wou 'm eerst ook kopen, maar ik vond het toch iets te donker voor de aankomende seizoenen. En grappig trouwens Heiloo, daar kom ik vandaan :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik twijfelde eerst ook, maar ben toch blij dat ik hem heb aangeschaft. It's so pretty! Ahh, wat grappig! Ik ben vaak in Heiloo omdat mijn vriend er woont :)

   Verwijderen
 7. Xenon heeft echt de leukste spulletjes, ik heb heel toevallig die bordjes laatst ook gekocht! Al dat lekkere eten wat jij altijd laat zien, hmpfffff Chels wat doe je me aan want nu heb ik ongelofelijk veel zin in een tosti. Maar om dat nu als ontbijt te gaan nemen.. haha! De lipstick staat je echt geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die bordjes zijn echt te cute! Hahaha, je weet toch inmiddels wel hoe mijn wekelijkse dagboeken eruit zien? Fooood. Dank je wel Kim! <3

   Verwijderen
 8. Hihi ik denk dat we ongeveer net zo veel donuts op hebben. De afgelopen week was erg slecht hihi
  Wat een mooie kat trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive