Life as Chelsey #16 - uitgaan, Imagine Dragons film, aangenomen bij de Primark

Hoi en welkom bij een gloednieuwe fotodagboek van mijn afgelopen weekje! Ik had eindelijk weer vakantie. Mijn laatste vakantie was namelijk de zomervakantie van 2015, omdat ik een halfjaar op stage was. Ik heb dus ultiem genoten van mijn weekje vrij. Ik ging naar de Imagine Dragons film, ben ik aangenomen bij de Primark, heb weer gesport, ging uit en heb zonder schaamte heel erg en vaak ongezond gegeten. In ieder geval is deze diary goed gevuld! Kijk je weer mee?


Maandag 29 februari 2016.
Ik stond gewoon op tijd op zodat ik weer even kon sporten. ''Run now, chocolate later''. Perfect shirt voor mij!


Ik werd echt even niet goed van mijn laptop. Al sinds zondagavond was hij bezig met opnieuw opstarten. Van alles geprobeerd, maar hij wilde niet uitgaan en opnieuw opstarten. Uiteindelijk de accu er even uitgehaald en daarna er weer in. En toen deed hij het gelukkig weer normaal! Al had ik dat eerder geweten...


Caramel Snack A Jacks met pindakaas. Lekker!


Ik ging kleuren in mijn kleurboek voor volwassenen. Heel lang niet meer gedaan. Dit deed ik met -jawel- mijn Frozen kleurpotloden.


Ook ging ik mijn nagels weer eens lakken. Dit kleurtje van Catrice vind ik zo mooi! Het is trouwens de kleur ''For some it's plum''. Let alleen niet op mijn lak kunsten svp.


Dinsdag 1 maart 2016
Happy March!


Ik ging mijn favoriete lipsticks swatchen voor een artikel.


Hmmm.. grilled cheese.


Pretty Little Liars tijd!


Ik kreeg ook een leuk mailtje. Een paar weken geleden had ik mijn sollicitatiegesprek voor het nieuwe Primark filiaal in Alkmaar en ik ben dus aangenomen. Wiehoe! Ik mocht mezelf belonen met de Ariana Grande lipstick van MAC.


Voor de verandering at ik weer eens pizza.


Woensdag 2 maart 2016
Ik begon de dag weer met sporten. Hebben jullie het artikeltje al gelezen over dé perfecte sportoutfit van Espirit?


Deze make-up kwasten uitproberen van de Primark! De kwast voor de wenkbrauwen vind ik in ieder geval fijn.


Ik draag heel zelden eyeliner. Moet ik toch wat vaker gaan doen. Oogt toch wat frisser, vind ik!


In de bus!


Een maand geleden waren wij frontrow bij het concert van Imagine Dragons en vandaag ging ik met Anouk naar de film van de Smoke + Mirrors tour in Pathé Arena. Dus vooraf gingen we wat eten bij de Burger King en ik moest eerlijk zeggen dat ik het niet te eten vond. De nuggets waren lauw en gewoon niet lekker en de patat was ook niet bepaald om over naar huis te schrijven. En daar betaal je dan zo'n €8,00 voor. Nee, doe mij dan maar lekker de McDonald's. #klaagklaagklaag


Ik en Anouk waren allebei nog nooit in de Pathé Arena geweest, dus toen we deze muur zagen waren we helemaal om.


We moesten nog een uur wachten.


Ik moest natuurlijk een foto maken bij dit geweldige bord. Selfie!


Popcorn.


De film was echt leuk om te zien. Je maakte alles weer opnieuw mee, maar het was natuurlijk niet helemaal hetzelfde als de show in Amsterdam. Op de terugweg haalden we nog een heerlijke caramel hot chocolate bij Starbucks op Amsterdam Centraal.


Donderdag 3 maart 2016
Ik deed lekker rustig aan vandaag. Ik moest namelijk mijn energie opsparen voor de avond. Voor het eerst ging ik weer uit op de donderdagavond met Charlotte!


We gingen eten bij de... McDonald's. Dat van gister moest toch even gecompenseerd worden.Grotere bakjes saus gespot.


Hmmm Malibu Pineapple. Deze kochten wij altijd als we naar het strand gingen. #summerfeelings


Na een paar drankjes gingen we de stad in. Jammer genoeg is het tegenwoordig niet meer veel aan in de stad op de donderdagavond. Maar wij hadden het alsnog gezellig.Vrijdag 4 maart 2016
Ik en Charlotte werden alsnog optijd wakker en gingen naar de Spar voor verse broodjes en ik haalde een fruitsalade. En Chocomel. Goede combinatie ook.


Ik ontving een paar dagen geleden deze Powerbank van GSMoplader waarover al een review online staat.


Nederland, what's wrong with you?! Eerst scheen het zonnetje, toen begon het te regenen en daarna begon het gewoon te sneeuwen.


Door het sombere weer had ik zin om een donkere make-up look te gaan uitproberen bij mezelf.


Zaterdag 5 maart 2016.
De benodigdheden voor het ontbijt. Guess what ik ging maken?


Een bananen pannenkoek! Het was eerder een omelet geworden met stukjes banaan erdoorheen haha.


Ik ging op de fiets naar Heiloo, naar mijn vriend toe. Onderweg realiseerde ik mij dat ik geen wattenschijfjes meer bij hem had liggen, dus hopte ik even langs bij de Hema. Ik werd al snel afgeleid.


Ik en Thom gingen naar zijn opa & oma. De hele familie kwam daar eten. Opa had namelijk een Indische rijsttafel gemaakt. Het was heerlijk! Na het eten gingen we uitbuiken met een drankje bij het vuur in de achtertuin. Genieten.


Later op de avond gingen ik en Thom uit met wat vrienden van hem. Hoe ik de avond vond, weet ik niet precies. Ik en Thom kregen ruzie met een 40 jarige kerel die dronken was. Hij wist zogenaamd beter of ik en Thom verliefd op elkaar zijn of niet. Hij probeerde te stoken tussen ons (ja, lekker kinderachtig van zo'n 40 jarige kerel he?). Dus de hele avond hadden we bonje met hem, omdat hij ons (en dan vooral mij) lastig viel. Toen hij een dartpijltje op mij richtte (ja, een DARTPIJLTJE) werd hij gelukkig hardhandig naar buiten gekieperd door de barman. Maar voor de rest had ik wel een gezellig avondje hoor, haha.


Zondag 6 maart 2016.
Ik en Thom sliepen lekker uit en gingen in de middag weer naar Alkmaar. Daar gingen we even de stad in. We gingen ook bij de Hema wat eten. De tosti's van de Hema vind ik zo lekker.


De nieuwe collectie van Catrice en Essence gespot bij de Kruidvat! Ik heb alleen niks interessants gekocht. Heel veel was al uitverkocht. Dus ik ging voor een mascara van Essence waar ik wat over zal schrijven en twee make-up kwastjes.


's Avonds aten wij weer McDonald's. Erg slecht, ik weet het.


Dit was mij een weekje wel weer! Zo jammer dat die vakanties zo snel voorbij gaan. Vandaag begint het weer, school. Ik heb in ieder geval genoeg foto's gemaakt en leuke dingen gedaan!

Hoe was jullie week?

Liefs,
Chelsey

20 opmerkingen

 1. Ziet er leuk uit als een leuke weet met lekker veel MAC haha. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Chels wil je een keer ophouden met al dat lekkere eten!? Haha! Je heb je zelf super mooi opgemaakt meis <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hoop gezelligheid en een hoop lekkers! En nu heb ik trek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, toevallig. Ik beloon mezelf ook vaak met een nieuwe lipstick als ik iets 'goeds' heb gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker bezig met sporten hoor, nice! Leuk overzicht. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's en wat tof dat je bent aangenomen, yeah! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke overload aan foto's! Al dat lekkere eten/drinken. Wil je dat nooit weer doen Chelsey? haha! Dat is niet goed voor mij ;-) Wat leuk dat je bent aangenomen bij de primark! Succes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, sorry Desiree! Ik show eenmaal graag mijn voedsel haha. Dank je wel! <3

   Verwijderen
 8. Wat een gezellige week heb je gehad zeg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk o met zien en wat fijn dat je aangenomen ben bij de primark!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive