Etos BB Cream | Review

Hey! Daar ben ik weer met een product review hoor. Dit keer is het een BB cream, namelijk een van de Etos. Etos heeft een nieuwe collectie gelanceerd van hun eigen merk make-up. Ik moet zeggen dat alle producten best wel wat luxe uitstralen. Ik gebruik zelf altijd alleen BB cream, geen foundation. Dus ik was opzoek naar een nieuwe variant en liep tegen deze BB cream aan van de Etos. Ik nam hem mee en ga er vandaag wat over vertellen aan jullie.Ik vind de verpakking van de BB cream compact, simpel, maar straalt ook weer wat luxe uit. Verder niks bijzonders. Deze BB cream zal zorgen voor een natuurlijk resultaat, verzorgt de huid, bevat SPF 15 en heeft een medium dekking. Dit zegt Etos zelf over de BB cream:

De BB cream (Blemish Balm) is de perfecte uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een ultra naturel resultaat met verzorgende en huidverbeterde eigenschappen. De formule met SPF 15 heeft een medium dekking en een semimatte finish.

Beloofd veel goeds, toch? 
De BB cream is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten. Ik heb 002 ivory. In eerste instantie was ik bang dat deze kleur te licht voor mij zou zijn, maar dat valt gelukkig mee. 
De swatches op mijn hand leken mij dikke prima, dus ben ik de BB cream uiteraard gaan uittesten op mijn gezicht zelf. Want dat is natuurlijk het aller belangrijkste. Hoe pakt de BB cream uit op mijn huid? Links heb ik helemaal geen make-up op en recht heb ik enkel de BB cream aangebracht met een beautyblender van W7.


Ik zie nu pas dat de belichting wat verschilt in de foto, sorry! Maar de BB cream heeft naar mijn idee meer een lichte dekking in plaats van een medium dekking. Ik hou zelf persoonlijk wel van een lichte dekking. Zo oogt hij inderdaad natuurlijk en dat vind ik prettig. Hij heeft ook een mattefinish, ook erg fijn! Je hoeft haast niet eens af te poederen. Hieronder een full-face met de rest van mijn make-up.


Goh, Chels. Je mag wel wat vrolijker kijken hoor. Tja, dit zijn serieuze zaken hè. Haha. Goed, ik vind het eindresultaat mooi. Gewoon lekker natuurlijk, daar ben ik zeker niet vies van! Ik heb onder de BB cream wel nog een primer gebruikt. Nouja, primer... de Nivea aftershave balm voor mannen dan. Hij blijft wonderbaarlijk genoeg goed zitten voor een BB cream. Als ik 's ochtends mijn make-up opdoe en ik haal 's avonds rond een uur of 7 mijn make-up eraf, zie ik toch nog veel product zitten op mijn wattenschijfje. 


Conclusie: dit was dus zeker een goede aankoop voor mij. Deze BB cream van Etos belandt in mijn dagelijkse stash. Hij blijft goed zitten, zorgt voor een natuurlijk effect, bevat SPF 15 én ziet er ook nog eens luxe uit. Ik vind het een score! 

De BB cream is te koop bij de Etos filialen voor €3,99.

Wat gebruik jij liever? Foundation of BB cream?

Liefs,

Chelsey

10 opmerkingen

 1. Hmm, ziet er eigenlijk best goed uit, boven verwachting! Ik ben bij huismerken altijd bang dat de foundation/bb veel te oranje gaat uitvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er best goed uit. .vind hem wel wat geel ogen.. maar niet storend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo op mijn hand vond ik hem ook wat gelig, maar eenmaal op mijn gezicht aangebracht helemaal niet meer.

   Verwijderen
 3. Ziet er goed uit voor en na. Ik zie eigenlijk maar heel weinig verschil. Maar wel een groet pluspunt dat je niet hoeft af te poederen. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is inderdaad geen duidelijk verschil, het heeft ook maar een lichte dekking. Maar dat vind ik persoonlijk wel fijn. Ben altijd bang dat ik zo'n cakey effect zal krijgen haha.

   Verwijderen
 4. Ziet er goed uit, ik moet zeggen dat ik het niet had verwacht! Ook fijn dat hij goed blijft zitten, vaak heb ik dit niet bij BB creams.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik heb hieronder wel de Nivea aftershave balm voor mannen gebruikt als primer, hierdoor blijft de bb cream goed zitten.

   Verwijderen
 5. Ik vind hem ook wat gelig ogen, geen idee of dat match met mijn huid. Ga toch eens kijken binnenkort. Zoek nog een nieuwe BB cream namelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteindelijk is hij niet geel op je gezicht hoor! Deze heeft een lichte dekking, het is natuurlijk maar net waar je zelf van houdt.

   Verwijderen