Essence Rock 'N' Doll mascara | Review

De nieuwe collecties van Essence en Catrice liggen nog maar net in de schappen. Elke beautyliefhebber kent de gekte wel in de winkel. Iedereen gaat er massaal op af, omdat ze als eerste de nieuwe producten willen bemachtigen. Het zag er ook uit als één grote slachtveld bij het Kruidvat filiaal waar ik een kijkje nam. Gelukkig waren er nog wat mascara's (want daar kam ik eigenlijk ook voor) en ging ik naar huis met de Rock 'n' Doll mascara van Essence.


Ja, wat kan ik vertellen over de verpakking. Deze is simpel, maar ik vind hem door de stippels en lichtroze kleuren wel schattig ogen. Echt ''doll''achtig. Voor de rest is hij gewoon lekker compact. Verder niks op aan te merken.


En dan het borsteltje. Erg belangrijk, natuurlijk. Het borsteltje is best groot en heeft een halvemaan vorm. Ik vind dat hij eigenlijk best wel erg lijkt op de rode variant Get Big Lashes mascara van Essence. Ook qua verpakking en grootte van de verpakking lijken ze best erg op elkaar, alleen heeft deze een andere naam. De Get Big Lashes maakte mijn wimpers altijd erg klonterig, dus ik ben benieuwd wat deze mascara mij zal brengen.


Hieronder zie je het resultaat. Op de eerste foto droeg ik helemaal geen mascara. Op de tweede heb ik één laagje aangebracht en op de onderste foto heb ik nog één laagje aangebracht op zowel de bovenste als onderste wimpers. Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben door deze mascara. Hij maakt mijn wimpers niet klonterig, maar ik merkte wel dat ik het borsteltje een beetje moest afvegen voordat ik de mascara ging aanbrengen. Er bleef namelijk nogal veel product zitten op het borsteltje. Maar buiten dat vind ik het effect wel mooi. Een laagje vind ik eigenlijk wel meer dan zat met deze mascara.


Wat ik ook tof vind, is dat deze mascara niet als het ware afgeeft op mijn oogleden. Ik heb wel eens een mascara gehad die dan begon af te brokkelen en er restjes terecht kwamen op mijn oogleden. Deze mascara heeft dat niet. Hij blijft goed en lang zitten. Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb gevonden!


Dus, als je van plan bent iets te gaan scoren van de nieuwe Essence collectie: vergeet niet deze mascara ook in je winkelmandje te gooien!

Essence Rock 'n' Doll mascara, €2,89 bij Kruidvat.

Hebben jullie al iets gescoord van de nieuwe collectie van Essence?

Liefs,
Chelsey

17 opmerkingen

 1. Pfoe, dat is bijna niks zeg, dat prijsje! Lijkt me een fijne mascara. Toch maar eens proberen, elke keer die dure Chanel mascara is ook niet altijd leuk voor mijn portemonnee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, daar wordt je portemonnee ook niet bepaald vrolijk van nee. Ik vind het het proberen waard! Het is een fijne mascara.

   Verwijderen
 2. Wow hij ziet er echt goed uit, voor een goed prijsje! Dat is een poging waard :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw ziet er super uit zeg! je hebt prachtige wimpers

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ziet er goed uit! Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat niet had verwacht. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had het ook niet verwacht, maar het is een fijne mascara voor zo'n klein prijsje!

   Verwijderen
 5. Oh wow, ik vind dit eigenlijk wel erg goed eruit zien voor zo een goeie mascara!
  Hier ga ik eens voor kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, voor die prijs is deze mascara best goed.. Had ik stiekem niet verwacht. Misschien toch maar eens proberen, want die foto's van jou zijn echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het met mascara altijd lastig om over te stappen, ik gebruik nu al maanden een mascara van L'ancome. Voor deze prijs ga ik het toch maar eens proberen, want hij geeft jou wimpers een mooi effect.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou hem zeker even een kans geven! Ik vind het een fijne mascara.

   Verwijderen
  2. Ik zou hem zeker even een kans geven! Ik vind het een fijne mascara.

   Verwijderen

Blog Archive