Bloggers be like...

Hoi hoi! Vandaag even wat anders dan een (beauty)product review. Straks denken jullie nog dat ik een beautyblogger ben, haha. Wij, bloggers, hebben allemaal van die cliché dingetjes die elke blogger wel dagelijks doet. Ik ben steeds meer gaan opletten bij de dingen die ik doe. Van oneindig veel lipsticks swatchen op je hand tot van al je eten foto's maken. Wij maken ons er allemaal wel schuldig aan. Daarom leek het mij leuk om het een en ander op een rijtje te zetten. Maakt niet uit of je een blogger of lezer bent, lees vooral verder!


''Wacht met eten, ik wil eerst nog foto's maken!''
Ga je een keer gezellig uit lunchen met een vriendin of je vriend, moet de ander wachten totdat je dé perfecte foto hebt gemaakt van jullie lunch. Want ja, het is overigens ideaal Instagram materiaal. Iedereen ziet wel graag foto's van eten, toch? Ik in ieder geval wel. Mijn vriend is er inmiddels al zo aan gewend, dat hij automatisch al wacht met eten totdat ik er 100 foto's van heb gemaakt.

Zoveel mogelijk lipsticks op je hand swatchen.
Ik maak mij hier in ieder geval wel altijd schuldig aan. Er zijn zoveel mooie kleuren en je wilt alles goed bekijken. Vervolgens zit je hele hand eronder en zijn er nergens tissues te vinden. En laat je dan ook nog een niks bij je hebben. Ja, dan loop je de hele dag rond met allemaal vegen op je hand. Maar wel mooie vegen.

Je softbox niet alleen gebruiken voor foto's maken...
Maar ook om bijvoorbeeld je make-up te doen in de ochtend.

Een zoveelste mascara aanschaffen, omdat je hem wilt reviewen voor je blog.
En vervolgens eindigt hij ergens in een stoffig laatje en vergeet je hem compleet.

Winkels zoals de Action, Xenos en Big Bazar zijn je favoriete winkels.
Bij zulk soort winkels slaag je altijd wel voor decoratie materiaal voor je foto's. Washi-tape, decoratie papier, stukken textiel, nep bloemstukken, van alles met een marble print... En het is vaak ook nog eens goedkoop. Score!

Je hebt een haat/liefde relatie met de zon.
Wanneer je foto's wilt maken met natuurlijk licht is de zon veel te scherp óf is hij nergens te bekennen. Arghh zon, waarom kan je niet even meewerken?

Overal kom je notitieboekjes tegen in je kamer.
Bloggers + notitieboekjes = pure liefde. En dan vooral notitieboekjes met leuke printjes. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen. 9 van de 10 keer schrijf je zo'n ding geen eens helemaal vol, maar het is toch altijd handig om er een stuk of 80 van te hebben, toch?

Indien je een blogger bent: geef toe, je herkent jezelf vast in één van deze punten. Ik vond het in ieder geval leuk om dit artikel te schrijven! Blogger zijn is geweldig <3.

In welke punten herken jij jezelf?

Liefs,
Chelsey


2 opmerkingen

  1. Ik herken heel veel! Zo typisch dit, echt herkenbaar. Ik wil alleen nog zoo graag een softbox, lijkt me echt heel handig om mooie foto's mee te maken. Leuk artikel Chels!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik herken mezelf echt in alle dingen! Vooral de notitieboekjes, de Hema moet ze niet zo leuk en schattig maken!

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive