Zoya nagellak | Review

Hi! Mijn nicht bracht laatst een paar setjes nagellak langs van het merk Zoya met de vraag of ik ze zou willen uittesten. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Het merk Zoya kende ik nog geen eens, dus dat maakte het nog extra leuk om ze te gaan uitproberen. Ik heb een paar lakjes uitgeprobeerd die ik vandaag met jullie ga delen.


Zoals je kan zien, zit er ook het zogenoemde ''Color Lock System'' pakketje erbij. Deze ga ik niet uitgebreid behandelen, maar ik leg wel even uit wat dit pakketje inhoudt. Dit pakketje bestaat namelijk uit vier stappen. Stap 1 is de nagellak remover. ''Maar dat gebruik je toch als je je nagellak eraf wilt halen?'' Dat is zeker waar, maar deze remover haalt alle restjes van je nagels af en prept ze voor het aanbrengen van nagellak. De remover maakt je nagels namelijk harder! Stap 2 is de welbekende basecoat. Na de basecoat breng je twee laagjes nagellak aan en vervolgens breng je stap 3 aan. De topcoat. Stap 4 zijn de fast drops. Na het aanbrengen van de topcoat kan je meteen op elke nagel één druppel gemakkelijk aanbrengen met het pipetje. Dit zorgt er namelijk voor dat je nagellak sneller opdroogt en zodat er geen ''bubbels'' in je nagellak kan komen. Overigens zorgt dit pakketje er ook voor dat je nagellak tot wel 14 dagen blijft zitten.Deze twee pakketjes met nagellak kreeg ik mee om uit te testen. Een pakketje met hele vrolijke en opvallende kleuren en een pakketje met wat meer nude kleuren.Van elk pakketje heb ik één kleurtje uitgeprobeerd. We beginnen met de eerste. Namelijk een heel opvallende kleur genaamd ''Morgan''. Het potje is groot, maar simpel. En ik vind hem ook best wel duur ogen.


Dit lakje heb ik aangebracht met het Color Lock System. Het aanbrengen ging wel goed, alleen had het kwastje wel wat breder gemogen van mij. Doordat het kwastje best smal is, moest ik vaker over mijn nagel heen gaan. Maar dat neemt niet weg dat dit een prachtige kleur is. De nagellak droogt snel op (ook zonder de fast drops!). Het is een heerlijk fris en opvallend kleurtje. Ik vind hem erg mooi!Het tweede kleurtje dat ik heb uitgeprobeerd is een nude kleur genaamd ''Lauren''.


Deze heb ik wederom ook weer met het Color Lock System aangebracht. Echt een hele mooie nude kleur voor alledaags. Ook ideaal voor onder anderen sollicitatiegesprekken (wat bij mij dus het geval is hihi). Mijn nagels zien er weer helemaal verzorgd en netjes uit. Ja, erg mooi!Mijn conclusie? Top kwaliteit, maar wel voor een flinke prijs. Voor zo'n setje met drie lakjes betaal je €45,00, wat dus €15,00 per lakje is. Het Color Lock System pakketje kost €25,00. Zelf zou ik echt geen €45,00 uitgeven aan een setje van drie stuks, ondanks de kwaliteit echt geweldig is. Maar ik zou zeker wel €25,00 overhebben voor het Color Lock System. Die vind ik erg fijn!

Ben jij al bekend met het merk Zoya?

Liefs,
Chelsey

8 opmerkingen

 1. Ik kende het merk nog niet, mooie potjes! Leuke vrolijke kleurtjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende het merk ook nog niet! Maar enthousiast ben ik wel :)

   Verwijderen
 2. Oeh die felle roze kleur vind ik gaaf! Man als ik die nagellakjes zie krijg ik nog meer zin in de zomer!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaahh Desiree, je moet echt stoppen met die zomerkriebels hoor. Haha!!

   Verwijderen
 3. Ik ben echt gek op Zoya. Vind het alleen wel erg jammer dat je het hier bijna niet kan krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Kijk eens op www.vitaveen.com
  Beyuna is een samenwerking aangegaan met Zoya, dus nu verkopen we ook de Zoya nagellak! We hebben al diverse kleuren en dit zal alleen maar vernieuwen en gaan uitbreiden!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive