Zoektermen #1 | How can I help you?

Hai! Zoektermen. Wij, bloggers, houden ons daar continu mee bezig. Hoe komen lezers op mijn blog? Wat typen ze in bij bijvoorbeeld Google waardoor ze op mijn blog terecht komen? Zo nu en dan duik ik graag even mijn statistieken in en kan ik oprecht genieten van de zoektermen. Want af en toe kom je echt aparte zoektermen tegen en vraag je je af of mensen daar daadwerkelijk op zoeken. Vandaag ga ik er een aantal op een rijtje zetten!


''Gryffindor joggingbroek''
Ik kan mij niet herinneren dat ik hier ooit over heb geschreven. Maar ik heb er toevallig wel een! Van de Primark. Harry Potter nerd over here.

'' ziggodome vak 111 rij 6''
Euhh, sorry. Hier kan ik je helaas niet mee verder helpen! Ik heb wel ooit zitplaatsen gehad in het Ziggo Dome, vak 111. Maar niet rij 6. Ook hier heb ik niks over geschreven dus!

''Oreo bakmix''
I feel you! Hier heb ik wel eens wat over gescrheven, heeeeul lang geleden (Lees: 2014). Namelijk over een Oreo cupcakes bakmix van de Action. Ja, deze wordt nog steeds dagelijks gelezen. Als je nieuwsgierig bent geworden, klik dan hier voor het artikel! (Please, bare with me.

''De banana dreams van W7''
Als je niet zou weten wat er hier bedoelt wordt met ''banana dreams'', zou dit een hele rare zoekterm zijn. Ik heb inderdaad een review geschreven over de Banana Dreams Powder van W7. Leuk dat je zo op mijn blog bent gekomen!

''Make up winkel alkmaar''
Ja, ja. Die hebben we hoor! De enige echte The Beauty Shop natuurlijk. Dus, waar wacht je nog op? Racen naar die winkel zal ik zeggen! Alle informatie over deze winkel kan je vinden in dit artikel die ik over deze beauty heaven heb geschreven.

En dat waren ze wel voor nu. Tot de volgende keer!

Wat is jouw raarste zoekterm?

Liefs,
Chelsey

9 opmerkingen

 1. Haha, wat grappig! Mijn gekste zoekterm moet toch echt 'chocolade kut pics' zijn, sorry voor het taalgebruik maar dat was nou eenmaal de zoekterm :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen Chels! Zo raar vind ik jouw zoektermen nog niet haha. Ik moet de mijne ook maar eens uitzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik ben dol op zoekwoorden!
  http://byrebeccadenise.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha wat onwijs leuk! Heel erg leuk om zo te lezen vind ik altijd. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive