Tribal vest van Vila | New in Sans-Online

Hi all! Ik mocht laatst wat uitkiezen op de webshop van Sans-Online. Wellicht kennen jullie Sans-Online al. Via hun webshop kan je kleding online kopen van allerlei verschillende merken. Van bloesjes tot vestjes en van jurken tot jeans. Er is voor ieder wat wils. Ook ik ben uitstekend bij hun geslaagd. Ik mocht een leuk vest in ontvangst nemen die ik vandaag aan jullie ga laten zien!


Het weer in Nederland is tegenwoordig zo wisselvallig. De ene keer kan je gemakkelijk een t-shirt dragen onder je jas en de andere keer moet je je à la Eskimo inpakken. Daarom ben ik voor een vest gegaan. Ik draag namelijk graag t-shirts, dus een vest is een goede uitkomst in deze tijd van het jaar!


Ik ben gegaan voor een vest met een print die je mij hiervoor nog nooit hebt zien dragen. Namelijk een vest met een tribal print! Deze trend heb ik altijd al leuk gevonden, maar had nog nooit iets aangeschaft met dit printje. Daar werd het dus hoognodig tijd voor. En ik kan al zeggen dat ik blij ben met mijn keuze.


Het is wel een beetje lastig om hem zo te laten zien op een foto, dus ben ik ook aan de slag gegaan met outfit foto's (dit was overigens mijn eerste keer!). Het vestje kan niet dicht en heeft een beetje zo'n waterval effect. Dit vind ik erg leuk! Het vestje is ook gemakkelijk te combineren, vind ik. Goed, niet alles past erbij. Maar wat ik zelf graag draag met zulk soort kledingstukken met een print, zijn dan basics. Dan heb ik het dus over een basic tee of een basic skinny jeans. Verder geen gekkigheid. Hieronder kunnen jullie zien hoe ik het vestje uiteindelijk heb gecombineerd.


Ik draag hier een highwaisted skinny jeans van de H&M en een basic cropped shirt van Brandy Melville. Daaronder droeg ik dan nog mijn Chelsea boots hakken. Het vestje heeft een printje wat aandacht trekt en de rest ik gewoon lekker basic. Houd ik van! Het vestje zelf zit ook als gegoten en lekker comfortabel.


Ik ben in ieder geval blij verrast door Sans-Online. De levering was ook helemaal super. Voor 16:00 besteld, volgende dag al in huis. Ook belangrijk: allemaal fijne prijzen! Dit hele leuke vestje komt van het merk Vila en kost €34,95.

Ken jij de webshop Sans-Online al?

Liefs,
Chelsey


Dit artikel is in samenwerking met Sans-Online. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

23 opmerkingen

 1. Oh wat staat hij je prachtig meis. Heb je goed uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahhh je hebt die leuke foto niet gedaan!!! beetje jammer chels, je keek zo interessant

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's Chelsea! Super leuk vestje ook, goed uitgezocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi meis, ik hou wel van zo'n printje. Kun je lekker combineren met basic items. Ik bestel ook graag bij Sans Online, is een fijne webshop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies! Dit is de eerste keer dat ik iets heb besteld bij Sans-Online. Vind het ook een fijne webshop! x

   Verwijderen
 5. Wat een super leuk vestje! Vestjes zijn inderdaad het beste op dit moment. Staat je goed xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke keuze!
  Ik ben dol op die printjes en jij kan het ook erg goed hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supertof vest, echt helemaal jouw ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooh en hij staat je zo leuk lieve Chels. Leuk dat je er zo blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb laatst ook nog iets daar besteld, heb er ook outfit foto's mee gemaakt :P leuk shopje he! Vind het je goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ah staat je erg leuk meis! liefs en een fijne week verder

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi! Zo'n soort vest heb ik ook, staat overal bij. Love basics! X

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive