MAC lipliner More To Love | Review

Hello! Voor Valentijnsdag kreeg ik onder anderen de lipliner More To Love van mijn vriend. Super lief! Ik was namelijk opzoek naar een mooie lipliner die bij mijn lipstick Captive past. Dit is namelijk echt mijn favoriet geworden, dus vond ik dat het tijd werd voor dé perfecte lipliner. En laat ik hem dan ook nog eens krijgen van mijn vriend. Review waardig, dus!Dit is mijn aller eerste lipliner van MAC. Daarnaast heb ik dan alleen nog 3 lipsticks van het prachtige merk. Ik was dus enorm benieuwd naar de lipliner. De lipliner komt, net als alle producten van MAC, in een doosje waardoor het nog luxer aanvoelt. Aan het uiteinde kan je al ongeveer zien wat voor kleur de lipliner heeft. Dit zouden ze eigenlijk ook bij de doosjes van de lipsticks moeten doen!


Verder heb ik niet veel te vertellen over de vormgeving van de lipliner zelf. Hij is simpel, maar oogt wel wat duurder. Je kan wel echt zien dat het van een duurdere make-up merk is.


En de kleur.. wauw! Ik vind hem echt prachtig. Volgens de dame bij de MAC Counter zou deze heel mooi zijn in combinatie met Captive, omdat de lipstick nog meer zal opvallen door deze lipliner. Captive is namelijk ook een prachtige kleur die zeker mag opvallen.Hier heb ik alleen de lipliner aangebracht op mijn lippen. Je zou hem ook gemakkelijk zonder lipstick kunnen dragen, want zo is hij ook al erg mooi!


En met Captive. I love it! Ja, heel mooi. Ik ben er echt super blij mee.


Normaal gesproken ben ik totaal niet van de lipliners. Vooral omdat ik nog geen à la Nikkietutorials ben qua aanbrengen, maar nu ik deze lipliner heb uitgeprobeerd ben ik om. Mijn lipstick blijft daadwerkelijk langer zitten door de lipliner. De lipliner alleen al blijft ontiegelijk lang zitten. Ik sta er gewoon versteld van. 's Ochtends had ik hem aangebracht en 's avonds zat hij er nog steeds netjes op. De randjes waren natuurlijk wel een beetje vervaagd, maar de kleur zelf was nog heel mooi. En dat terwijl ik onwijs veel eet en drink op een dag.


Al met al ben ik dus heel blij met deze nieuwe addition die ik van mijn vriend heb gekregen voor Valentijnsdag <3.


MAC More To Love is o.a. te koop bij Douglas en MAC zelf voor €19,00.

Liefs,
Chelsey

20 opmerkingen

 1. Wauw, wat een mooi product! Staat je goed meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je vriend heeft goede smaak! Wat een prachtige kleur zowel met als zonder lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleur, hij staat je heel erg mooi Chelsey :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een beauty van een lipliner heb je er bij <3 De kleur staat je zo pretty. En in combinatie met Captive is 'ie nog mooier! Ik heb tot nu toe nog geen lipliner van MAC in mijn bezit, tijd om daar heel snel eens verandering in te brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is echt heel mooi ja! Moet je zeker doen, die dingen blijven muurvast zitten de gedurende dag!

   Verwijderen
 5. Wat een mooie lipliner, wauw! En wat staat Captive je prachtig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleur zeg! I like it! Staat je heel goed! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een mooi product! Hij staat zowel los als met Captive, heel erg mooi. Al is hij in combinatie met Captive mijn favoriet. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik dus ook! Zonder Captive vind ik hem net iets te fel, met Captive is hij perfect! x

   Verwijderen

Blog Archive