Life as Chelsey #15 - Zaandam, eerste samenwerking, bioscoop

Hi! Vorige week kwam er geen fotodagboek online, omdat ik te weinig fotomateriaal had (lees: 3 foto's verspreid over 1 week). Het wekelijks posten van mijn fotodagboeken ging zó goed. Ach, kan een keer gebeuren! En ook staat de dagboek nu ook wat later online dan gepland. Mijn laptop was aan het updaten en deed erg lang over het opnieuw opstarten. Dus vandaar dat hij vandaag wat later online staat! Deze afgelopen week heb ik in ieder geval weer wat leuke dingen gedaan. Ik ging samen met mijn moeder en zusje naar Zaandam, had mijn eerste samenwerking, ik ging naar de nieuwe bioscoop in Alkmaar en meer!


Maandag 21 februari 2016.
Jep, het is weer maandag. Ik werd wakker in bed met een heerlijke kop thee.


Vandaag kwam het artikel online over mijn nieuwe vest die ik heb mogen ontvangen van Sans-Online. Mijn eerste échte samenwerking!


's Avonds at ik lekker bij de McDonald's met Thom, McFlurry Oreo toe.


''Schaaaat.. kan je één ding voor mij doen?'' En dan weet ik wel weer hoe laat het is. Thom die heeft weer eens jeuk op zijn rug en dan moet ik weer krabben.


Dinsdag 22 februari 2016.
Tijdens het tussenuur besloten we het centrum in te gaan. Bij de Bakker Bart haalde ik een Pizza broodje hawaii. Ik wilde er nog een foto van maken, maar realiseerde mij dat pas weer toen ik het eenmaal op had.


Woensdag 23 februari 2016.
Mijn twee heerlijke bodymists van Victoria's Secret. Ik wil er meer hebben! <3


Vandaag kwam de review online van de Roll-On Flawless Foundation van W7. Apart product!


Ik ging leren voor een oefentoets die ik de volgende dag zou hebben.. met een bak ijs erbij natuurlijk.


Donderdag 24 februari 2016.
Brrr.. wachten op de bus.


In het tussenuur gingen we kibbeling halen. Ik hou totaal niet van vis, maar kibbeling vind ik dan wel weer lekker.


Om half 3 kon ik zeggen dat ik vakantie heb. Heerlijk!


's Avonds een brownie sundae eten.


Vrijdag 25 februari 2016.
Vandaag zou ik eigenlijk met mijn moeder naar de Huishoudbeurs gaan en wat denk je? Kaartjes pleite! Ik had ze vorig jaar al besteld (early bird), maar ze waren nergens meer te vinden. Ook contact opgenomen met de Huishoudbeurs, maar daar kreeg ik verder niks meer van terug. ''Beste mevrouw Meijnders, we konden geen bestelling vinden op uw naam.'' Ja, dat vind ik niet zo gek want ik heet Meijners. Goed, ik kreeg ook helemaal geen antwoord meer van ze, dus hadden we besloten om er maar een middagje Zaamdam van te maken! Mijn zusje ging voor het eerst met de bus en dat vond ze helemaal geweldig.


Uiteraard moest er weer een foto gemaakt worden van het hotel.


It's so fluffy!!! (Mijn zusje kreeg deze rugzak en ja, daar ben ik best jaloers op)


Ik at voor de verandering weer eens bij de McDonald's.


Zaterdag 26 februari 2016.
Gekke poes.


Ik had nieuwe hakken gekocht (ze waren maar €10,00 bij de H&M!) en die moest ik nog inlopen. Ik was bij Thom en ze hadden geen pleisters meer. Goed excuus om Minions pleisters te halen.


Mijn schoonmoeder vierde haar verjaardag. Thom had een fles Jack Daniel's met honing gehaald. Normaal houd ik helemaal niet van whiskey, maar deze vond ik iets te lekker. Damnnnnn Daniel.


Nog een lieve poes.


Zondag 27 februari 2016.
Zondag waren we lekker lui. 's Avonds stond de bios op de planning. Ik en Thom gingen naar Deadpool in de nieuwe bioscoop van Alkmaar, Vue. Er was een lopend buffet. Handig!


Bioscoop! Ik houd niet zo van superhelden films, maar Deadpool vond ik wel echt leuk.


Ik heb in ieder geval een leuk weekje gehad. En nu ga ik lekker vakantie houden en nog meer leuke dingen doen die jullie volgende week zullen terugzien op mijn blog!

Heb jij nog wat leuks gedaan?

Liefs,
Chelsey

12 opmerkingen

 1. Is inderdaad helemaal niet erg dat het een weekje niet gelukt is. Deze week ziet het er super uit, en dat jasje van je samenwerking is écht leuk! Ziet er uit als een fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je vest van Sans online is heel mooi! Leuk, een samenwerking. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke week weer! Haha dat zegt mijn vriend ook altijd, die heb zo vaak jeuk op zijn rug. En wat leuk dat je een samenwerking heb gehad! Heel tof vest. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ugh, ja zo vreselijk af en toe. Hij vraagt het ook echt altijd op de momenten waarop ik het écht niet wil haha!

   Verwijderen
 4. Leuek foto's heb je gemaakt! En wat tof dat je je eerste samenwerking heb gehad! Dat vestje ziet er erg leuk uit! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! It's so fluffy die tas is schattig! Ik moet ook altijd jeuken op mijn vriend zijn rug haha. Tof van de samenwerking. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je je eerste samenwerking hebt gehad en ik moet nog steeds naar deadpool haha

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive