Life as Chelsey #12 - Back 2 school, pizza(s), mislukte Nutella ijs

Hi guys! Ja, ja. Daar ben ik weer met een fotodagboek hoor. En deze is ook weer lekker gevuld met heel wat foto's. Ik ging weer naar school na 23 weken stage, had nu veel meer vrije tijd waardoor ik lekker aan de slag kon voor mijn blog, maar er kwam helaas ook weer wat huiswerk bij om de hoek kijken. Verder heb ik weer veel gegeten en samen met Esmee Nutella ijs gemaakt. Kijken jullie weer mee?


Maandag 25 januari 2016.
Oh, oh. Vandaag moet ik weer terug naar school! Ik moet pas om 12:55 beginnen, maar was er lekker op tijd uit. Ik ging namelijk even sporten. Heerlijk om dit te doen in de ochtend!


Ik ging lekker rustig aan een ontbijtje maken.


En we zitten alweer op de fiets naar school!


Eenmaal weer thuis trok ik lekker de trui aan van mijn vriend <3.


Later op de avond plofte ik op de bank met mijn 1KG pot Nutella. Me moeder was Pretty Little Liars aan het kijken. Ik leer het haar wel hoor.


Dinsdag 26 januari 2016.
Ik was vandaag VRIJ. Op ons lesrooster stond opeens dat de lessen waren vervallen, dus ik was de hele dag vrij. Ik ging lekker een grilled cheese maken als ontbijtje. Lekker!


Make-upjes van de dag.


Mijn (hartstikke neppe) Nikes uit Turkije. Ik moet ze eigenlijk wat meer dragen, maar vind ze voor nu toch iets te zomers. Maar wel leuk!


Koffie met... Jodenkoeken! Heerlijk om in de koffie te dopen.


En ja, ik moet er ook weer aan geloven: huiswerk. Dit moet pas volgende week maandag af, maar ik dacht ik maak het gewoon meteen.


Al gauw werd ik afgeleid door de nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. Oepsie.


Woensdag 27 januari 2016.
Vandaag stond weer een dagje school op de planning. Na school deed ik weer een poging tot sporten, wat erg moeizaam ging door de flinke hoofdpijn die ik had. Daarna plofte ik op bed met mijn laptop en viel toen ook in slaap. Oepsie..


Donderdag 28 januari 2016.
Ik zat om kwart voor 9 in de trein naar Hoorn. Omdat wij een kleine klas hebben, wordt onze klas samengevoegd met die in Hoorn. Dit betekent dat ik twee dagen in de week naar Hoorn moet.


Het was een raar dagje. De laatste paar lessen vielen uit, waardoor ik om 12:05 al weekend had. Lekker hoor! Op station Alkmaar haalde ik samen met Eda wat koffie voor in de bus.


Thuis ging ik meteen weer sporten. Heerlijk hoor.


En daarna ging ik aan de slag met foto's maken van mijn nieuwe prachtige lipstick. Review ervan staat al online.


's Avonds ging ik lekker eten bij de McDonald's met Thom. Ben je net weer zo goed bezig met sporten.. haha!


En bij de Albert Heijn XL ontdekte ik MILKA IJS. YAAAS!


Vrijdag 29 januari 2016.
Hey, vandaag was ik weer vrij! Hier kan ik wel aan wennen hihi. Ik ben volgens mijn rooster standaard elke vrijdag vrij. Ik zou eigenlijk met Mendie naar Rotterdam gaan, maar dit ging helaas niet door. Dus thuis ging ik nog even wat huiswerk maken en lekker rustig aan doen. En onze kat die mij ging negeren </3.


In de avond ging ik naar Esmee. We gingen lekker pizza bestellen: BBQ Chicken!


Met lekker een liefmans erbij.


Esmee die natuurlijk weer eens vrij weinig kan...


We hadden dus Nutella ijs gemaakt... alleen lijkt het op alles behalve ijs haha!


Zaterdag 30 januari 2016.
Vandaag was lekker lui. Ik was bij Thom en plofte in mijn joggingbroek op de bank met mijn e-reader. Natuurlijk kwam Voodoo erbij liggen. Ik had mijn derde boek alweer uitgelezen!


's Avonds gingen we wat drankjes doen in de kroeg.


Toen we weer thuis kwamen, hadden ik en Thom allebei enorm veel trek. Pizza bestellen it is!


Zondag 31 januari 2016.
Oeps, van vandaag heb ik helemaal geen foto's! Het was namelijk niet echt een super interessant dagje. Ik ging op tijd naar huis, huiswerk maken, mijn kamer netjes maken en ik moest oppassen op mijn zusje. Morgen begint weer een nieuwe school week en ga ik weer leuke dingen doen. Ik ga onder anderen naar het concert van Imagine Dragons! Tot volgende week :) x

Hoe was jouw week?

Liefs,
Chelsey

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke week Chelsey! Heerlijk dat er ineens zoveel uren uitvielen, dat heb ik nou nooit... haha. En pizza's, oef, daar kun je mij 's nachts echt voor wakker maken! Ik heb je zelfrespect tag trouwens ingevuld, die staat nu online op mijn blog :). Fijne week! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt heerlijk! Daar kan ik wel aan wennen haha. Yay! Jij ook een fijne week Lisa x

   Verwijderen
 2. Hooooo we hebben ook nog je fiets gerepareerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hooooo we hebben ook nog je fiets gerepareerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker dat er ineens zoveel uren uitvielen! Wat heb je allemaal lekkere dingen gegeten zeg yum! Fijne week X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, elke vrijdag vrij! En wat vet dat je naar Imagine Dragons gaat, ik vind hun echt heel goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive