Hema Micellair water | Is het wat?

Hoi! Het artikel over de Invisibobble haarelastieken werd goed door jullie ontvangen, dus leek het mij leuk om ook zo'n soort artikel te gaan schrijven over nog iets waar veel bloggers razend enthousiast over zijn de laatste tijd: het micellair water van de Hema. Natuurlijk werd ik na alle reviews ook nieuwsgierig en wilde ik het ook gaan uittesten. Hema micellair water: is het wat?First things first: de verpakking. Hier is eigenlijk vrijwel niks boeiends aan. De verpakking is heel simpel. Achterop vind je nog informatie over het producten en voor de liefhebbers de ingredi├źnten.

Zoals je kunt zien krijg je voor maar liefst €2,00(!) 250 ml micellair water. Je krijgt dus heel wat voor die €2,00. Maar doet hij ook zijn werk? Hieronder bracht ik (van onder naar boven) ging ik Verve van MAC swatchen, Beebee foundation en een liquid eyeliner van Beebee.


Daarna ging ik mijn hand reinigen met het micellair water van Hema. Ik deed een klein beetje micellair water op een wattenschijfje en wreef hiermee rustig over mijn hand. Ik hoefde gelukkig niet flink te boenen, want al gauw zag ik geen sporen meer van de make-up!
Dus of het micellair water wat is? Zeker weten voor zo'n klein prijsje! Het enige nadeel is dat het micellair water niet bepaald voor elk huidtype bedoelt is. Ik heb namelijk een gevoelige huid (ben ik achter gekomen na het testen van de Tea Tree Toner van LUSH) en nadat ik mijn make-up van mijn gezicht haalde, werd mijn huid een beetje rood. Het irriteerde niet en trok gelukkig wel weer snel weg. Dit verschilt dus per huidtype! Maar voor die €2,00 vond ik het zeker wel waard om het micellair water uit te testen.


Hema Micellair water is dus te krijgen bij alle Hema filialen voor €2,00.

Hebben jullie het micellair water van Hema al uitgeprobeerd?

Liefs,
Chelsey

2 opmerkingen

  1. Voor dat kleine prijsje, super fijn! Mijn huid is niet zo gevoelig dus dat is dan ook makkelijk :)

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive