Max & More - Lipstick & Lipliner Dark Red | Review

Hi all! Sinds deze week zit ik in een Blogger groep op Whatsapp. Gea van Glamview had de lipsticks & lipliners ontdekt bij de Action van Max & More. Zij heeft de Nude variant gereviewd en was er erg enthousiast over. Vanuit stage sjeesde ik dus meteen naar de Action in de hoop dat ze ze bij ons ook verkochten. En ja hoor, daar waren ze dan. Naast de Nude variant, nam ik ook de Dark Red mee. Ik ben dol op donkere lipstick en dan vooral kleuren als bordeaux rood. Razend benieuwd was ik naar deze, dus vandaag een review!


De verpakking is niet veel speciaals aan. De lipstick en lipliner zijn in één verpakt. Verder zie je op de verpakking lippen met een mooie, donkere, rode kleur. I love it.


En achterop vind je nog een gebruiksaanwijzing voor het geval je nog niet wist dat de lipstick en lipliner bedoelt zijn voor op je lippen. Ha!


De lipstick en lipliner zelf kan ik niet veel over vertellen. Ze zien er simpel uit en de doppen en verpakking ogen ook best goedkoop. Ja, wat verwacht je anders van zo'n goedkoop product natuurlijk. Als de kwaliteit maar in orde is!


Het was best lastig om de lipstick op de foto te krijgen, want de kleur komt zo anders over. Toen ik het potloodje zag, was ik in eerste instantie ook bang dat hij erg hard zou zijn. Net als een echte potlood dus.En door naar de swatches! Hieronder zie je de swatches zonder flits. Onder de lipliner en boven de lipstick.


Met flits.


Ik merkte meteen dat je met de lipliner een heel strak lijntje kan zitten. Fijn! Hieronder heb ik de lipliner aangebracht. En aangezien lipliners een compleet nieuw universum zijn voor mij, ben ik overduidelijk nog geen kei in het aanbrengen ervan. Dus bare with me, haha.


Hmm, dark red? I don't think so. Tot nu toe vind ik hem een beetje standaard rood. Zal hij donkerder worden door de lipstick?


De lipliner en lipstick gecombineerd krijg je wel een mooie rode kleur, maar dark red? Nee, dat vind ik dan weer niet. Ik had eigenlijk meer gehoopt op een bordeaux rood. Of in ieder geval zoals de kleur op de verpakking. Ik vind dit eerder zo'n klassieke rode kleur. En zoals je kunt zien, is het ook oppassen met velletjes!


De lipstick blijft ook niet zo gek lang zitten. Nadat ik een broodje heb gegeten, zit de lipstick meteen overal. Maar dat kan natuurlijk ook aan mijn ''vreetstijl'' liggen natuurlijk. In ieder geval, ik ben nu wel benieuwd naar de Nude variant. En voor die €0,79 vond ik het proberen wel echt waard!

Wat vind jij van de make-up bij de Action?

Liefs,
Chelsey

26 opmerkingen

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het niet donkerrood is! Maar alsnog vind ik het een best mooie kleur! De kleur staat je goed! Wel vervelend dat het zo snel van je lippen gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad alsnog een mooie kleur en een prima product voor nog geen €1,00! x

   Verwijderen
 3. Hahaha aan je vreetstijl, ik denk ook dat het daar aan ligt Chels! Zelf heb ik nooit make-up van de Action, maar voor zo'n prijsje wil ik het ook nog wel eens proberen. Ik ben echt super blij met de groepsapp, ik vind het zo ontzettend gezellig met jullie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik ben bang dat dat het hem inderdaad is, hihi. Ik heb zelf ook nooit make-up van de Action, maar deze lipsticks en lipliners trokken echt mijn aandacht. Het was echt een tof idee om zo'n groep te beginnen, vind het super leuk!

   Verwijderen
 4. Wat een mooi kleurtje zeg! Staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor dat prijsje, altijd een poging waard! Ik vind het wel een mooie kleur eigenlijk, staat jou in ieder geval goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zeker! Ik heb ook de Nude variant gekocht, die moet ik zelf nog uitproberen. Maar ik las al in de review van Gea dat die echt top is. Dank je wel!

   Verwijderen
 6. Ook al is hij misschien niet zo donkerrood, ik vind het wel een hele mooie kleur! Hij staat je ook goed! Dat hij niet zo lang blijft zitten, zou ik wel voor lief nemen voor de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Kirsty! Het is een super budget lipstick en lipliner, dus dat hij niet zo lang blijft zitten is geen drama.

   Verwijderen
 7. Aangezien dit nog geen euro kost hadden we ook niet veel meer kunnen verwachten vind ik. Hij is misschien niet zo donker als je had gehoopt máár hij staat je prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha vreetstijl! Ik geloof dat ik daar ook last van heb. :'D Mooie lipstick, en het pigment is ook goed zeg! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank God ben ik niet de enige haha! Ja, het pigment is verrassend goed voor een product van de Action! x

   Verwijderen
 9. Wat een leuke review Chelsey! De kleur staat je erg mooi, en wat lief dat je mij hebt gelinked. <3 x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De kleur is prachtig hoor! En ja die velletjes, altijd hetzelfde probleem! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hm oke, als de naam anders was geweest dan vond ik m erg mooi haha. De naam is een beetje gek.. Maar voor die prijs een prima combinatie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, de naam vind ik ook zo raar. Maar wat verwacht je anders voor een product van de action haha.

   Verwijderen
 12. Goede review, ik had m persoonlijk ook een keer gekocht voor de lol en het pakte bij mij niet zo goed uit, allemaal velletjes wel jammer haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, jammer! Het is ook flink oppassen met de velletjes. Welke lipstick en lipliner had je geprobeerd?

   Verwijderen
 13. Wauw, wat een mooie kleur! Jammer van de velletjes, maar misschien is het op te lossen met een lipscrub? Of even een paar dagen een lekker verzorgende lippenbalsem? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik dagelijks lippenbalsem, maar dat helpt niet echt. En ik had inderdaad beter vooraf even een lipscrub kunnen gebruiken. Maar het is inderdaad wel een mooie kleur! x

   Verwijderen

Blog Archive