Manhattan Endless Stay, Liquid Lip Tint - Soft Nude | Review

Hoi! Laatst was ik wezen shoppen in Oberhausen en nam ik ook een bezoekje bij DM. Daar kwam ik de make-up van Manhattan tegen, waar ik nog nooit van heb gehoord. De liquid lip tints zagen er erg mooi uit, dus nam ik de kleur Soft Nude mee die mij erg mooi leek. Vandaag laat ik jullie ook kennis maken met de liquid lip tints van Manhattan en geef ik jullie mijn mening! Is het wat of helemaal niet? Lees snel verder!


De verpakking zelf ziet er simpel uit en je kan al zien wat voor kleur lip tint het is. Ik was echt opzoek naar zo'n plum kleurtje, dus nam ik deze op de tast mee. Ziet er veelbelovend uit voor mij.


De lip tint heeft een sponsapplicator, net als lipgloss. Dit vind ik wel handig met het aanbrengen.De kleur ziet er mooi uit en ik kon niet wachten om hem te gaan swatchen voor de eerste keer! Maar toen ik hem op mijn arm swatchte, werd ik erg verdrietig. De swatch beloofd al niet veel goeds en het is ook geen ''plum'' kleurtje.


Maar ik had de hoop nog niet opgegeven. Nog steeds enthousiast ging ik de lip tint aanbrengen. Daardoor werd ik jammer genoeg nog verdrietiger. Ik heb er maar één woord voor: bagger! De lip tint brengt erg slecht aan en verdeelt niet goed. Als je wat van het product probeert aan te brengen op een plek waar de lip tint niet goed heeft gepakt (wat bij mij dus het geval was op mijn bovenlip) haalde hij het eerste ''laagje'' juist weg.


Ik liet de lip tint een beetje opdrogen en waagde daarna nog een poging. Maar tevergeefs. Ook droogde hij erg lelijk op. Op de ene plek is het wat donkerder en op de andere zit er bijna niks.


Dus wat mijn conclusie is? Bagger product. Gewoon bagger en ik raad de liquid lip tints van Manhattan iedereen af. Gelukkig kostte hij maar €3,35, maar alsnog baal ik wel. Eigenlijk had ik hem even snel moeten swatchen in de winkel, maar dat deed ik niet vanwege de drukte en er waren ook geen testers, dus vond ik het niet zo hygiënisch om er eentje te gaan swatchen. Jammer vind ik het wel, want de kleur zag er op het eerste gezicht heel mooi uit, totdat ik hem ging swatchen dan.

De liquid lip tints van Manhattan zijn te krijgen bij DM of bij o.a. Makeupmusthaves.

Kende jij het merk Manhattan al?

Liefs,
Chelsey

12 opmerkingen

 1. Wat jammer zeg! Zonde. Ik dacht juist dat hij er mooi zou zijn maar helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat jammer! Het zag er zo veelbelovend uit..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zag er inderdaad veelbelovend uit. Had hem toch moeten swatchen in de winkel..

   Verwijderen
 3. Oh wat een waardeloos product inderdaad! De verpakking liegt dan wel goed; het lijkt echt een berry kleurtje (waar ik heeeeel erg van hou), maar op de swatch ziet hij er al heel anders uit... Ook echt raar dat hij zo lelijk opdroogt...!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik nam hem gewoon op de tast mee. Doe ik nu dus ook nooit meer haha. Ja, erg jammer dat hij zo tegenvalt!

   Verwijderen
 4. Hihi wat een zooitje ;) Voor dat geld zijn er echt kwalitatief mooie producten te krijgen. Maar misschien niet in Oberhausen ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha eh nee, dit hoef ik dus ook niet te proberen
  Goed dat dit eens gezegd word natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive