MAC Captive | Review

Hoi! Daar ben ik weer met wederom een lipstick review. Ik weet niet precies waarom, maar ik ben kinda obsessed de laatste tijd met lipsticks. Momenteel schafte ik een aantal opvallende kleuren aan, zoals Amaranth van Kiko, dus ik vond dat het tijd werd voor een mooie ''my lips but better'' kleur! Omdat ik twee VVV bonnen heb gehad van mijn stage, besloot ik die uit te geven aan een nieuwe MAC lipstick. Bij de Douglas was ik er al snel uit: ik wil Captive! Toch weer geen nude MAC lipstick. De dame achter de kassa vertelde al enthousiast over de lipstick dat het één van hun mooiste lipsticks is die ze hebben. Dat betekend veel goeds, toch? Lees snel verder!


De verpakking is, zoals gewoonlijk, in een kogelvorm en is zwart met kleine glittertjes. De lipstick komt in een matzwart doosje. Hierdoor voelt het wel altijd luxe aan naar mijn gevoel. Captive komt ook uit de Satin lijn. Uit de Satin lijn heb ik ook al Verve en die bevalt mij nog steeds erg goed.


De kleur zelf ik werkelijk waar prachtig. De kleur zelf is een beetje roze/paars, wat ik echt heel mooi vind.


En dan nu over naar de swatch! Wat is hij mooi hè?


Full-face tijd! Ik merk dat je (net als Verve) Captive gemakkelijk kan aanbrengen op je lippen. Hij glijdt als het ware over mijn lippen en de textuur is romig. Hij blijft bij mij best lang zitten, afhankelijk van hoeveel je eet en drinkt. En gelukkig droogt hij mijn lippen ook niet uit. Ik ben echt dol op deze kleur, dus deze gaat vaak gedragen worden op mijn lippen.


MAC Captive, €19,50 is te krijgen bij o.a. Douglas, online of in een MAC Pro Store.

Wat vinden jullie van Captive?

Liefs,
Chelsey

18 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleur. Deze staat je ontzettend goed!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah MAC Captive is prachtig! Ik draag hem graag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wauw! dit vind ik nou echt een super mooie kleur! Zelf vind ik altijd dat paarse kleuren mij het beste staan. Deze moet op mijn wishlist! Was deze lipstick trouwens ook nog nooit ergens anders tegengekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou hem zeker op je wishlist zetten. Hij is echt prachtig!

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige kleur! Ik kende deze eerlijk gezegd nog niet. Hij staat je ook heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is zo een mooie kleur, heb hem al zo lang op het oog... misschien toch eens gaan kopen dan haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. staat je prachtig je kan deze kleur goed hebben liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze kleur staat je goed! Mooi voor elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive