Life as Chelsey #9 - 3 jaar samen, Tombola, blaasontsteking, pakketjes

Hoe mijn eerste week van 2016 was? Dat kunnen jullie terugzien in deze photodiary. Het was een gemixt weekje. Ik was maandag 4 januari 3 jaar samen met mijn vriend en heb die dag ook leuke dingen gedaan, maar ik voelde mij ook niet zo top wat leidde naar een bezoekje aan de huisarts. Kijken jullie weer mee?


Maandag 4 januari 2016.
Vandaag had ik lekker een dagje vrij, omdat ik en Thom vandaag 3 jaar samen zijn! In de ochtend gingen we naar het station en daar haalde ik een lekkere American cookie.


Ik en Thom gingen namelijk even gezellig naar Zaandam. Jammer genoeg voelde ik mij niet helemaal top, dus bleven we niet lang.


En het bekende hotel als je van het station komt. Hier gingen we alweer naar huis en het was de hele dag mistig. Ik had ook niet veel gekocht: wat onderbroekjes bij de Hunkemöller, een nieuwe mascara en een nieuwe Sony koptelefoon bij de Mediamarkt. Niet echt shoplog waardig dus.


We kochten een Cookie Latte bij Wonder's To Go en oh, dit is zelfs nog lekkerder dan Starbucks! (en ja, dat kan.)


Station Zaandam. Op naar Alkmaar, terug naar huis!


's Avonds gingen we samen uiteten bij Wereldwijd. Ik ging met het toetje los bij de chocolade fonteinen.


Dinsdag 5 januari 2016.
Vandaag moest ik er ook weer aan geloven: ik moest weer naar stage. Omdat ik het afgelopen weekend niet zo goed had geslapen doordat ik mij niet zo tof voelde, was het lastig om uit bed te komen. Op mijn stage doen ze aan ''Tombola'' lootjes. Alle relatiegeschenken die het bedrijf heeft ontvangen, wordt verdeelt onder de werknemers inclusief de uitzendkrachten en stagiaires. Ik mocht ook gratis een lootje trekken en kreeg deze twee theehouders. Erg leuk! En ja, ik had dus lootje 38 hihi.


Ook lagen er een paar pakketjes op mij te wachten en de nieuwe H&M catalogus.


Yay! Ik had via Nina een beanie gewonnen. Komt super goed uit nu het kouder wordt en ik nog steeds geen nieuwe muts heb gekocht. Super leuk! Ook kreeg ik een mooie bruine hoes binnen voor mijn e-reader.


Lekker met de pootjes omhoog, Oreos erbij en Netflixen maar.


Ik heb Fangirl uitgelezen van Rainbow Rowell. Als ik zo doorga met lezen, haal ik die 30 boeken wel dit jaar!


Woensdag 6 januari 2016.
De dag begon met een bezoekje aan de huisarts. Ik heb hoogstwaarschijnlijk een blaasontsteking, morgenochtend moet ik een potje langs brengen.


's Avonds kwam Thom en hij bleef ook slapen. Verder had ik geen foto's meer gemaakt!
Donderdag 7 januari 2016.
Ik kwam deze beeldige foto weer tegen van zo'n 5 jaar geleden. Tja, throwback Thursday hè!


Thuis ging ik foto's maken met mijn nieuwe MAC aankoop Captive. Als je de review wilt lezen, klik dan hier.


En we aten weer lekker pizza. Ik had de BBQ Chicken en die is ongelofelijk lekker, niet normaal.


Vrijdag 8 januari 2016.
Op stage weer naar de Maccie. Ik probeerde de salsa wrap uit, jummy.


Ja ja, vanmiddag kreeg ik te horen dat ik dus een blaasontsteking heb. Had donderdagochtend een potje langs gebracht, maar ze konden nog niet duidelijk zien wát ik precies heb. Uiteindelijk dus toch een blaasontsteking en mag ik nu dus aan de antibiotica. Na stage ging ik dus meteen naar de apotheek en daarna ging ik nog even wat foto's maken voordat ik naar Thom ging.


Zaterdag 9 januari 2016.
Hoe mijn weekend eruit zag? Nou, precies zoals op deze foto. Yoghurt, (heel veel) water, antibiotica en mijn geliefde e-reader.


Mijn eetlust was wel een beetje weg door de antibiotica, waardoor ik de rest van de dag bijna niks meer at. Mijn schoonmoeder had deze Nutella dingen gehaald voor mij. Zo'n eentje ging er wel in bij mij!


Zondag 10 januari 2016.
Vandaag was ik op tijd weer wakker. Ik werd namelijk ziek wakker door de antibiotica, meh! Dus de rest van de dag heb ik geen foto's gemaakt. Mijn opa kwam mij ophalen met de auto en thuis was ik lui. Mijn avond bestond uit Glee kijken en relaxen.


De aankomende week staat er niet veel op mijn planning. Maar ik ga mijn best doen om weer een fotodagboek online te gooien!

Hoe was jullie week?

Liefs,
Chelsey

21 opmerkingen

 1. Oh, die oreos lijken me zo lekker. Die smaak heb ik nog nooit geprobeerd. En hopelijk is je blaasontsteking al wat beter. Ik had er vorige week toevallig ook last van. Ook antibiotica moeten nemen enzo. Blurgh. Bij mij is het gelukkig wel al beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trust me, die Oreos zijn goddelijk! Ja echt heel vervelend, maar ik begin al wat beter te worden gelukkig :)

   Verwijderen
 2. Oh bah een blaasontsteking! Ik heb het zelf nog nooit gehad (dit klop ik even af) maar hoor wel van andere dat het zwaar kuuuteeee kan zijn. Hopelijk heb je aankomende week een betere week! Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wees blij! Dit is trouwens ook voor mij de eerste keer hoor. Het is zeker vervelend. Dank je wel! x

   Verwijderen
 3. Oh bah.. een blaasontsteking.. Lekker veel water drinken. Hopelijk ben je er snel vanaf! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke diary! Ik had laatst ook een blaasonsteking, echt niet fijn. Gefeliciteerd ook met drie jaar samen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. cookie latte?! wauw dat klinkt hemels! 'captive' staat je ook onwijs goed. ^^ en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat mega vervelend van je blaasontsteking.. Heel veel sterkte <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met jullie 3 jarige relatie! En wat een hoop lekkernijen zie ik voorbij komen, yumm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah nee, een blaasontsteking lijkt mij echt rot! Die nutella reep lijkt me dan wel weer heel erg lekker! En Captive is een prachtige kleur, hij staat je goed! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die Nutella b-ready is bijna net als een Bueno, maar dan anders. Erg lekker. Dank je wel! Jij ook een fijne week x

   Verwijderen
  2. Die Nutella b-ready is bijna net als een Bueno, maar dan anders. Erg lekker. Dank je wel! Jij ook een fijne week x

   Verwijderen
 9. Blaasontsteking is zo rot.. Dat Nutella reepje need that in my life haha. Gefeliciteerd met jullie 3 jaar! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankje Bernice! Ja, de Nutella b-ready is echt overheerlijk alleen jammer genoeg wel moeilijk te krijgen! x

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive