Life as Chelsey #8 - New Year's Eve, heel veel brownies, een verrassing

Zo, dit is de eerste photo diary van 2016. En wat gaat de tijd hard zeg. Heel cliché, want dit zeggen we allemaal elk jaar weer opnieuw. Maar het is wel zo. En vandaag (4 januari dus) zijn ik en mijn vriend precies 3 jaar samen! De afgelopen week heb ik weer het een en ander ondernomen en laat ik vandaag weer aan jullie zien. Zal het mij dit jaar misschien wel lukken om echt élke week een fotodagboek online te gooien? We shall see. Ik heb samen met mijn vriend Oudejaarsavond gevierd, ontving een leuk verrassend pakketje, kreeg ik heel veel brownies en nog meer!


Maandag 28 december 2015.
Vandaag had ik weer een lang dagje op stage. Wat was het moeilijk om op te staan na die heerlijke vrije dagen en heel veel eten. Thuis ging ik even wat foto's maken van mijn nieuwe telefoonhoesje.


En daarna plofte ik op bed in mijn onesie, Harry Potter sokken aan en mijn E-reader erbij.


We aten pizza. Jummy!


Dinsdag 29 december 2015.
Mooie lucht 's ochtends!


Vanuit stage ging ik even snel naar de Ah XL voor wat benodigdheden voor Oudejaarsavond. Kunnen jullie raden wat ik ga maken? (en zouden jullie het ''recept'' terug willen zien op mijn blog?)


En mijn 2015 Best Nine op Instagram!


Woensdag 30 december 2015.
Toen ik thuis kwam van stage lag er een onverwacht pakketje op mij te wachten. Thom had dit telefoonhoesje voor mij besteld <3.


En toen had ik Eleanor & Park uitgelezen. Hierover kunnen jullie binnenkort een review verwachten, want wat een leuk boek is het.


Omdat de feestdagen (bijna) over zijn, werd het wel weer tijd voor (weer) een nieuwe header!


Donderdag 31 december 2015.
Ik was vandaag gewoon weer op stage aan het werk. Het was wel super rustig, ik had bijna niks te doen. Wel kreeg ik speculaaskoek en een heerlijke chocolade brownie. Daarna kreeg ik er nog 2. Ze moesten toch op hè, haha!


Om half 4 mocht ik al weg, daarna pakte ik meteen de auto om Thom op te halen.


Eenmaal weer thuis ging ik meteen douchen en mij opmaken voor de avond. Make-upjes!


Ik en Thom zouden eigenlijk Malibu brownies gaan maken, maar omdat het al aan de wat latere kant was en we nog moesten eten sloegen we dat maar over. Tegen 12 uur gingen we naar mij opa en oma die bij mij in de straat wonen. Bij ons in de buurt was het super rustig om 12 uur. Alleen mijn vriend en broertje staken vuurwerk af.


Eenmaal weer thuis gingen we drankspelletjes doen. En wie had verloren en mocht alles shotten? Jup, ikke!


Vrijdag 1 januari 2016.
En het is gewoon 2016. Woah! Van deze dag heb ik amper wat foto's. We gingen laat slapen, dus we werden om half 4 (!!) pas wakker. En vervolgens ook nog eens met een flinke kater. Eigen schuld. 's Avonds gingen we naar mijn schoonouders en knuffelde ik wat met Voodoo.


Zaterdag 2 januari 2016.
We sliepen bij mijn vriend, omdat hij om 9 uur 's ochtends autorijles had. Ik dook terug zijn bedje in met mijn geliefde E-reader.


's Avonds waren ik en Thom alleen bij hem thuis en besloten we een Indische rijsttafel te bestellen. Dit is een menu voor 2(!) personen. Super veel!


Eigenlijk zouden we een verjaardag hebben in de avond, maar die ging niet door. Tegen 12 besloten we nog de fiets te pakken naar Alkmaar om daar uit te gaan. Het was wel echt bagger weer en ik heb hier verder ook geen foto's van!
Zondag 3 januari 2016.
En ik begon de zondag weer met, jawel, een kop koffie en mijn e-reader.


In de avond gingen Thom en ik weer naar mijn huis. Maandag gaan we naar Zaandam en uiteten omdat we 3 jaar samen zijn. Maar dat zullen jullie allemaal volgende week wel terugzien!

Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad?

Liefs,
Chelsey

15 opmerkingen

 1. Malibu brownies? Haha! Is dat lekker! Gefeliciteerd met jullie 3 jaar samen zijn! Wat een lief cadeautje heb je gekregen! Ook ik ga mijn best doen om wekelijks een diary online te gooien. Zou het ons lukken? :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Desiree! Ik hoop dat het ons lukt, kunnen we elkaar wel mooi aanmoedigen :') x

   Verwijderen
 2. Yammie die brownies! En nog de beste wensen girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke foto's heb je gemaakt. Zag er gezellig uit!
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! brownies, neer ploffen en dit allemaal erbij ik zeg heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer genoeg hadden we niet zelf brownies gemaakt, maar de brownies op mijn stage waren erg jummy! Dank je wel! x

   Verwijderen
 5. Wat een gaaf telefoonhoesje! En je header vind ik ontzettend gaaf! :) Ik heb het soms ook niet zo druk op stage, maar ik denk dat meerdere mensen dat hebben! Wat doe jij op dat moment? Ik ga dan werken aan mijn blog haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Lizzy! Haha jep, ik ga dan ook altijd aan mijn blog werken! Scheelt mij ook weer een hoop werk na stage en in het weekend :')

   Verwijderen
 6. Leuke foto's! Super lief telefoonhoesje heb je gekregen van Thom! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive