Life as Chelsey #11 - laatste stage week, sporten, taart, (heel veel) Nutella!

Hello! Zo, het gaat wel lekker met de wekelijkse fotodagboeken. Ik houd het tot nu toe goed vol vind ik. Het was mij een weekje wel weer! Ik ging mijn laatste stage week in, heb het sporten weer opgepakt, had een bedrijfsuitje van mijn stage en heb weer heerlijk veel lekker eten gegeten. Kijken jullie weer mee?


Maandag 18 januari 2016.
Een warme choco op stage. Had ik even nodig. Vooral op deze Blue Monday.


Na stage trok ik meteen mijn sportkleding weer aan. Ja hoor, ik ging het sporten (BBG) eindelijk weer oppakken! Ik was eigenlijk gebleven bij week 11, maar koos er toch voor om weer helemaal opnieuw te gaan beginnen. Week 1 it is.


Ik had ook een pakketje binnen gekregen van Douglas, yay! Ik had de Invisibobble besteld. Kijk hoe groot de doos is.. en dat voor maar twee kleine doosjes.


Dinsdag 19 januari 2016.
Meh, is er zoiets als Blue Tuesday? Because I'm feeling it. Onwijs slecht geslapen en ik voelde mij ook (weer) niet zo tof. Make-upjes van vandaag. Ik merk dat ik dagelijks niet veel meer gebruik!


Lekker ontbijtje. Ik heb de havermout met stukjes appel en kaneel helemaal ontdekt. Alleen ziet het er op de foto wel een beetje ranzig uit..


Zo, wat een lucht toen ik klaar was met stage. Gelukkig kwam ik droog thuis.


Yay! Eindelijk de eerste nieuwe aflevering van Pretty Little Liars op Netflix.


Woensdag 20 januari 2016.
Sinds vandaag staat er een heel persoonlijk artikeltje online. Namelijk over mijn lichaam. Ik kreeg er super veel positieve reacties op. Dat beurt mij toch altijd weer op!


Vandaag ging ik wat eerder naar huis van stage, omdat ik mij écht niet tof voelde. Maar toen ik thuis kwam lag er weer een leuk pakketje op mij te wachten: The Scorch Trials dvd! Dus ik dook meteen in bed met een kop thee en keek deze film.


Donderdag 21 januari 2016.
Even foto's maken met de Invisibobbles voor een artikeltje.


Vandaag had ik ook mijn eindbeoordeling op stage. Deze ging super goed! Ik heb mijn stage afgerond met een mooie 8,5. Daarom vond ik dat ik mezelf wel mocht belonen met de nieuwe Flow :).


Vanuit stage ging ik meteen door naar de Albert Heijn voor het een en ander. Kunnen jullie al raden wat ik ging maken? Vast wel.


Kwarktaart 1 preview.


Kwarktaart 2 preview. Hebben jullie al trek?


Vrijdag 22 januari 2016.
En de taarten voor vandaag. Een aardbeienkwarktaart mét verse aardbeien en een banaan met chocolade kwarktaart.


Ik kreeg een mooie bos bloemen van mijn collega's en... 4 potten Nutella! Ik ben voorlopig nog wel zoet. (Ben, als je dit leest: hoi, daar is 'ie dan hoor!)


Voor de aller laatste keer met mijn collega's van stage naar de McDonald's. De stage periode van 23 weken zit er toch echt op!


Taart! Ik kreeg van iedereen complimentjes over de taarten. Ik vond hem in ieder geval ook erg lekker.


's Avonds hadden we een bedrijfsuitje. Heel toevallig ook op mijn laatste stage dag :). Ik had hier verder geen foto's meer gemaakt, maar er zijn geen foto's nodig om te bewijzen dat het enorm gezellig was. Esmee was ook mee en samen hebben we enorm gelachen en vooral ook lekker gegeten natuurlijk.

Zaterdag 23 januari 2016.
Vrijdag sliep ik bij mijn vriend, zodat Esmee niet alleen naar huis hoefde fietsen. Thom had rijles, dus ging ik even op de fiets weer naar Alkmaar om wat schoolspullen te halen.


Het was ook nog eens heerlijk weer. Geen probleem dan hoor, dat heen en weer fietsen!


Eenmaal weer bij Thom, kwamen we tot de ontdekking dat Voodoo en Binkie helemaal samen sliepen. Normaal gesproken kunnen die twee elkaar niet luchten of zien, dus dit was wel foto waardig.


In de avond waren ik en Thom lekker lui. We hadden allebei geen zin om de stad in te gaan, dus ploften we op de bank en gingen we The Scorch Trials kijken (en ja, dit deed Thom vrijwillig haha!)

Zondag 24 januari 2016.
Zondag was lekker lui, zoals een zondag hoort te zijn. Ik ging op tijd naar huis, omdat ik het een en ander nog moest doen. Morgen moet ik ook weer naar school. Dat wordt wel weer even wennen na 23 weken stage!


Hoe was jouw week?

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

  1. Al die lekkere dingen, Chelssss nu wil ik zo graag taart!! Je foto's stemmen super leuk op elkaar af, leuk gedaan meissie <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo met die Nutella potten ben je voorlopig wel even zoet hahah! Die kwarktaart ziet er heerlijk uit, gimme that! >:)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaa PLL is back! Love it. Toevallig heb ik zaterdag ook invisebobble gekocht. Vind het tot nu toe erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive