Life as Chelsey #10 - lunchen, oude foto's, pannenkoeken, 100 volgers!

Goodmorning! Vandaag heb ik weer een fotodagboek voor jullie. Vorige week liet ik al weten dat ik deze week niet veel zou gaan doen. Maar ik heb mijn best gedaan om toch nog wat fotootjes te maken voor jullie. Ik ging vooral veel relaxen, aangezien ik aan de antibiotica zit. Ook ging ik Esmee inwerken op mijn stage en ging ik lunchen met Charlotte die ik al veel te lang niet meer heb gezien. Let op: er komen heel veel etenswaren in deze fotodagboek voor, hihi. Kijk je weer mee?


Maandag 11 januari 2016.
Na een flinke rot nacht, kon ik moeilijk mijn bed uit komen. Vandaag had ik wederom weer een dagje stage. Sinds vandaag zit ik ook in een groepschat op Whatsapp met allemaal leuke bloggers. Gea van Glamview liet de lipstick & lipliner van de Action zien. Die moest ik natuurlijk ook hebben. Dus vanuit stage ging ik naar de Action en ja hoor, daar waren ze!


Ook verwende ik mijzelf met de nieuwe Fashionista (vooral omdat dit een PLL special is, yay!) en kocht ik 1 liter Fiji water. Tja, ik heb een blaasontsteking dus moet ik veel water drinken. Goed excuus om ''leuk'' water te halen.


Subwaaaaay.


Dinsdag 12 januari 2016.
Vandaag ging ik Esmee (mijn beste vriendin aka rattie) inwerken op mijn stage. Ze loopt mij een beetje achterna qua stages haha.


Mijn broertje had mijn oude laptop gemaakt van dik 7 jaar geleden. Daarop stonden allemaal oude foto's op. Heb er erg om kunnen lachen. Zo kwam ik deze foto met Samantha (rechts) tegen. Hier had ik net een pony laten knippen! (En dat doe ik btw echt nooit meer.)


Woensdag 13 januari 2016.
Vandaag (hopelijk) voor de laatste keer antibiotica innemen!


's Avonds lekker door de inzichtenpocket van Flow bladeren.


Donderdag 14 januari 2016.
Een heerlijk ontbijtje: havermout met appel en kaneel. Jummy!


's Avonds verwende ik mezelf onder de douche met twee fijne producten van Lush: De shower scrub en Snow Fairy. Had ik nou maar wel en grotere fles van Snow Fiary gehaald. Deze zouden ze eigenlijk, ik zeg maar wat, het hele jaar door moeten verkopen!


En uiteraard plofte ik weer op bed met een bak popcorn en Glee. Ik ben bezig met seizoen 6 van Glee, maar ik weet niet wat ik ervan moet vinden. De eerste paar seizoenen waren veel leuker.


Vrijdag 15 januari 2016.
Vandaag bereikte ik de 100 volgers op Bloglovin'. Yay!


's Middags voor de verandering maar weer eens naar de Mac met mijn collega's van stage. (Ik kan dit voortaan beter een ''food diary'' noemen.)


Ik moest vandaag ook Esmee weer inwerken op stage. Tegen het eind van de dag hadden we niks meer te doen en begon ze autistisch alles recht te leggen op mijn bureau. Maf kind.


's Avonds ging ik naar Esmee (want ja, ik had haar nog niet genoeg gezien deze week haha.) We hadden een poging tot Nutella pannenkoeken gewaagd, maar die waren gigantisch mislukt (lees: aangebrande Nutella.) Dus gingen we maar voor gewone pannenkoeken en smeerden we daar vervolgens Nutella op. Ook dikke prima.


En daarna maakten we nog een soort dip: chocolade, biscuits en marshallows. Uit de oven!


Zaterdag 16 januari 2016.
Het schap van Essence ziet er zo leuk uit!


En dat van Catrice een beetje meh.. Ik heb ook niks gekocht trouwens.


Zondag 17 januari 2016.
Happy moment: wakker worden en zien dat het heeft gesneeuwd!


Ik ging vandaag lekker lunchen bij Bagels & Beans met Charlotte.


Thuis ging ik lekker aan de slag met experimenteren met foto's voor op mijn blog en Instagram. Heerlijke zondag gehad dus!


En dat was mijn weekje wel weer! Zoals ik al zei, heel veel etenswaren hihi. De uitslag van de huisarts was ook positief: de antibiotica had goed aangeslagen dus ik ben weer helemaal healthy. Aankomende week ga ik het sporten weer oppakken en hopen dat ik straks weer helemaal happy & fit door kan gaan :).

Hoe was jullie week?

Liefs,
Chelsey

32 opmerkingen

 1. Die pannenkoeken én marshmallows, dat wil ik nu ook! Haha! Hopelijk is je blaasontsteking snel helemaal over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh trust me, it was delicious haha! Mijn blaasontsteking is inmiddels gelukkig weer over :) x

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijke foto's weer Chelsey! Ik word altijd zo vrolijk van jouw berichten hihi; alleen die food foto's al... zo lekker! Gefeliciteerd trouwens met je 100 volgers, op naar de 200! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Lisa! :) Ja, ik kan dit voortaan beter een food diary gaan noemen hihi. Dank je wel, jij ook nog een fijne week!

   Verwijderen
 3. Die Lush producten! Ik word er hebberig van haha! Hopen dat je blaasontsteking snel voorbij is, die dingen zijn nooit leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, wie houd er nou niet van Lush?! Mijn blaasontsteking is gelukkig alweer voorbij :)

   Verwijderen
 4. Weer heel tof om te zien! Lekker veel eten! :) Subway heb ik ook een keer gehad, en het is best lekker! Wat leuk dat je iemand in moest werken op stage! En tof dat je een polaroid camera hebt! Ik wil die ook zo graag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Lizzy! Ja, heeeel veel eten hihi. Een polaroid camera is zeker een aanrader :)

   Verwijderen
 5. Aaaah wauw die sneeuw, ik kan me dat hier in het zuiden echt nog niet voorstellen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, het was hier ook erg minimaal hoor! Het is nu eerder een schaatsbaan geworden op de weg. Het mag van mij wel wat meer gaan sneeuwen :)

   Verwijderen
 6. Oeeeeh wat zie ik toch een hoop lekkere foodies voorbij komen, krijg er helemaal trek van haha <3 Bagels and Beans is zo een gezellige hotspot, daar gaan mijn vriend en ik ook regelmatig naar toe. En wauw, wat heb jij een hoop fijne Lush producten, jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Dank je wel voor je reactie Esmee, hier kan ik precies niks mee.

   Verwijderen
 8. Oeeeeh die pannenkoeken lust ik ook wel! Gefeliciteerd met je 100 volgers! Er gaan er vast en zeker nog heel veel bijkomen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super fijn dat de antibiotica is aangeslagen! Dat rot spul is niet fijn om te slikken. Lekkere dingen komen er allemaal voorbij zeg, mmm! Ik ben van de week ook naar Bagels&Beans geweest haha, zo lekker zijn die broodjes daar altijd. Gefeliciteerd nog met je 100 volgers! Mooie mijlpaal hoor. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was voor mij ook de eerste keer antibiotica slikken en gelukkig was het voor maar 5 dagen! Ohh ja, Bagels & Beans is echt heerlijk. Eigenlijk kom ik er te weinig hihi. Dank je wel! x

   Verwijderen
 10. Heel leuk weekje :D yess 100 volgers! Nutella is altijd goed, jammer dat de pannekoeken daarvoor verbrand waren. Oude foto's terugkijken is altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay! De pannenkoeken die een beetje mislukt waren gingen er alsnog wel in bij ons hoor :)

   Verwijderen
 11. Oeh nu heb ik ook zin in pannenkoeken met nutella! En popcorn :)

  www.reinadelamoda.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh doe mij een spekje hihi! Wat had je als beleg op je subway broodje?? Ik ben wel benieuwd naar die lipproducten van Action. Ga binnenkort ook eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij had ik de Subway Club, of zoiets dergelijks hihi. De lipproducten van Action doen het verrassend goed!

   Verwijderen
 13. Super leuk artikel en gefeliciteerd met je honderd volgers, ik heb vandaag ook de 100 bereikt haha super toevallig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Jij ook gefeliciteerd met de 100 volgers hihi :) x

   Verwijderen
 14. Leuke diary girl! Gefeliciteerd met 100 volgers :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke foto's Chels!! Ik heb nu ontzettend veel zin in de McDonalds hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Have a nice milk, die is leuk! Die inzichtenpocket van Flow ben ik wel erg benieuwd naar, wat is dat voor iets? Pannenkoeken heb ik toevallig gisteren nog gebakken, altijd lekker! Herinner me nu opeens dat ik er nog twee over heb, morgen als ontbijt. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive