Invisibobble | Is het wat?

Hi! Kennen jullie Invisibobble al? Laatst was ik aan het rond struinen op de webshop van Douglas. Ik had al meerdere goede verhalen gehoord over deze geinige haarelastieken, dus had ik besloten dat ik er ook een paar wil gaan proberen. Er werden ook nog eens geen verzendkosten in rekening gebracht, dus bestelde ik gelijk 2 doosjes.


Maar wat is dat dan? Invisibobble? Het zijn geinige ''elastieken'' voor in je haar. Waarom ik deze heb besteld? Nou, deze elastieken laten geen afdruk achter in je haar en voorkomt hoofdpijn. Dikke yaaass! De Invisibobble elastiek bevat ook geen metalen onderdelen, waardoor hij nog veel vriendelijker is voor je haar dan normale elastieken. Ook zijn de elastieken leuk om te dragen om je pols, wat ik zelf vaak doe. Vanaf vandaag krijgen mijn normale haarelastieken een enkeltje naar de prullenbak en ga ik volop de Invisibobble elastieken gebruiken! Ze zijn ook in diverse kleuren te verkrijgen. Ik ging voor de Crystal Clear en Chocolate Brown varianten.Maar doen de elastieken ook wat ze beloven? Toen ik voor het eerst de elastiek gebruikte om een staart te maken in mijn haar en hem na ongeveer een uur er weer uithaalde, had ik wel de welbekende knik in mijn haar. Hmm, jammer! Maar toen ik hem 's avonds in deed voor het slapen gaan en ik de volgende ochtend wakker werd, zat er geen knik in mijn haar. Bizar, maar oké prima. Wat ik wel echt super vind, is dat als ik de elastiek uit mijn haar haal, dat hij mij dan niet meteen kaal plukt. Hij trekt dus geen haar met zich mee. Yay! Of ik ze om mijn polsen zou dragen? Ik doe het wel, puur uit gewoonte, maar je krijgt wel een mooie afdruk om je polsen. Dat neem ik dan wel voor lief.


In ieder geval, ik ben super blij met mijn aankoop! Nu maar hopen dat ik ze niet continu kwijtraak zoals bij mijn ''normale'' elastieken altijd gebeurt...

Invisibobble zijn o.a. te verkrijgen bij Douglas voor €4,95 per doosje (3 stuks in één doosje).

Liefs,
Chelsey

13 opmerkingen

 1. Deze elastiekjes zijn inderdaad heel fijn!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat hij nog wel zo'n knik achter laat in je haar, wel fijn dat hij je niet kaal plukt haha! Ik koop altijd elastiekjes zonder ijzer zodat het m'n haar niet afbreekt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de ene keer laat hij een knik achter in mijn haar en de andere keer weer niet. Heel raar. Maar verder vind ik ze wel fijn!

   Verwijderen
 3. Ik heb er ook een paar en zelf vind ik ze ook ontzettend fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ze ook geprobeerd, wel de neppe trouwens dus weet niet of dat verschil maakt, maar ik was niet heel enthousiast. Kon niet makkelijk en mooi een staart maken dus ik ga ze niet meer gebruiken. Dan maar een knik hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jammer! Ik weet niet of het daaraan kan liggen. Maar met deze kan ik in ieder geval wel een mooie staart maken of zelf een half top knot!

   Verwijderen
 5. Hmm het overtuigt me toch niet helemaal. Maar kan me wel voorstellen dat het voor anderen heel fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom ze heel vaak tegen in winkels en hoor er veel van. Ik wil ze alleen zelf niet kopen, omdat ik ze veel te breed vind voor mij!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg toch nog steeds een bobbel in mijn haar! haha dus hij word niet smaller als ik ze uitleg! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit zijn hele fijne elastiekjes. Ik had ze ook in doorzichtig maar die zakten na een aantal maanden dragen toch snel uit zodat ik iedere keer mijn staart opnieuw moest maken. Wel balen,maar ik heb ze vervangen voor grijze en blauwe invisibobbles. Die zakken niet meer uit maar blijven lang mooi. De rode ,roze,paarse en de oranje invisbobbles zijn ook fijn in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen