In 2016 ga ik...

Happy new year! Het is alweer 2016. Ik was zó niet van plan om doelen of goede voornemens voor mijzelf op te stellen. Toch doe ik het weer. Zal ik mij er dit jaar wel aan houden? Ik ga mijn best doen. Beter dan je best kan je ook niet doen! Ik 2016 ga ik...
...weer naar heel wat concerten

... het sporten (BBG) weer volledig oppikken

... mij niks meer aantrekken van wat anderen over mij zeggen

... meer tijd maken voor vrienden

... 30 boeken lezen

... hopelijk meer reizen

... mijn blog verbeteren (en hopelijk ook groter maken)

... genieten van de kleine dingen

... mijzelf rust geven wanneer ik dat nodig heb

... lekker veel eten, because I can

... overstappen van Blogger naar Wordpress

... en hopelijk al deze doelen ook daadwerkelijk bereiken!Wat is jouw ultieme doel voor 2016?

Liefs,
Chelsey

2 opmerkingen

  1. Mooie doelen meis. Ik hoop dat het allemaal gaat lukken voor je en dat 2016 een mooi jaar mag worden. Ik heb niet echt doelen opgesteld, wel zo ongeveer in mijn hoofd wat ik wil. Maar dit heb ik nergens echt opgeschreven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk om te lezen en ook hele mooie doelen die je voor jezelf opstelt! Nog een heel gelukkig en mooi 2916 toegewenst!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive